Пореден футболист от Англия е на път да се присъедини

...
Пореден футболист от Англия е на път да се присъедини
Коментари Харесай

Играч от школата на Сити избира между ЦСКА и Словения

Пореден футболист от Англия е на път да се причисли към ЦСКА-София. Това е бранителят Чарли Оливър, който сега е свободен сътрудник и би трябвало да избере сред две предложения - тази на “червените” и на словенския Браво, който е на шесто място в локалното състезание.

21-годишният Оливър е артикул на академията на Манчестър Сити, само че няма формален мач за първия тим на “гражданите”. Играл е постоянно за аварийния тим на британския гранд, като на два пъти е бил преотстъпван - първо на Флийтууд Таун, за който записва един мач в Лига 1 (третото равнище на британския футбол - б.р.), а няколко месеца по-късно и на дублиращия отбор на Брентфорд, където изиграва 15 мача.

През предишното лято Оливър не получи предложение за нов контракт от Ман Сити и беше освободен. В последните няколко месеца централният защитник, който умее де работи и като десен бек, е отказал няколко предложения. Неговото предпочитание е да продължи кариерата си в чужбина.

ЦСКА-София демонстрира сериозен интерес към британския пазар от известно време и към този момент притегли трима футболисти от Острова - Тони Уот, Греъм Кери и Вив Соломон-Отабор.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР