Пореден дискусионен форум за професионалисти на тема: Разследване на трафик

...
Пореден дискусионен форум за професионалисти на тема: Разследване на трафик
Коментари Харесай

Пореден дискусионен форум във Варна на тема разследване на трафик на хора

 Пореден спорен конгрес за експерти на тематика: " Разследване на трафик на хора. Предизвикателства. Предоставяне на протекция и достъп до права “ се организира във Варна. Инициативата е дирекция " Превенции “ към Община Варна, взаимно с  националната и с локалната комисии за битка с трафика на хора.

Целта на форума е повишение информираността на експертите за правната характерност и уредба на закононарушението " трафик на хора “, провокациите, свързани с методологията на следствие, техника на разпит на жертвите, протекция и поддръжка, очевидци в наказателното произвеждане.

Във форума участваха още представители на съда, прокуратурата, следствието, Гранична полиция, бранш " Борба с проведената престъпност, локалните комисии за битка с трафик на хора във Варна и Русе и неправителствени организации. Лектори на форума бяха прокурор Гергана Кюркчийска, административен началник на районна прокуратура Оряхово,  Анна Николова, ръководител на Фондация " SOS – фамилии в риск “ и шеф на Приют за краткотрайно настаняване на жертви на трафик на хора в града.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР