Пореден ден в медиите шокиращи заглавия. Градушки, дъжд удрят България.

...
Пореден ден в медиите шокиращи заглавия. Градушки, дъжд удрят България.
Коментари Харесай

Визионери?! Има такива хора и у нас

Пореден ден в медиите шокиращи заглавия. Градушки, дъжд удрят България. Пожари изпепелиха Гърция. Незапомнени жеги, жертви в Стокхолм, Германия, Япония. Земетресения, тайфуни, смерчове, урагани, наводнения, цунами в Съединени американски щати, Китай, Австралия, Чили, Мексико, Южна Европа, Русия, Близкия изток, Азия, чак до Андите. И сняг в Сахара. А на фона на световните климатични бедствия се пръкват разнообразни нашенски гадателки, екстрасенси и прочие. Повечето с изказвания през вчерашния ден сънувах, преди седмица познах. Без отговор е по какъв начин по този начин не са познали по-рано и да ни предупредят.
Попаднах на остарял брой на вестник 24 часа от 13 януари 2007 година, две седмици след приемането ни в Европейския съюз. Много скептично и с подигравка погледнах на материала " Поскъпнаха и парцелите на Луната ". Досетих, се че сме били огромни шегаджии на старта ни в Обетована Европа. Може би по тази причина през днешния ден си имаме много царе на експанзията, наглостта, корупцията, тарикатщината, стадната нелепост и други неподозирани полезности.

Но като се зачетох съществено ме поразиха материали, отпечатани във вестника. Особено заглавието, което можете да видите сканирано " Свършват хубавите места горе, тук, на Земята, климатът става все по-лош " - изявление с юрист Цветан Цветанов. Понеже той е прочут като първият българин, закупил по този начин наречените имоти на Луната и Марс одобрих, че е правил опит за пародийно изявление. Но видяно от камбанарията на днешния ден, думите му звучат близо до пророческите. Прочетох и друга част от изявлението му пред вестника. " Направил съм прогнози още преди десетина години /тоест при започване на 90-те/, че скоро ще има доста огромни рецесии за вода и даже спорове. Затова би трябвало да се вземат незабавни ограничения ". И по-нататък: “Факт е, че на Земята има съществени екологични проблеми и заради световното стопляне все по огромни елементи от планетата стават неизползваеми. Това дава съображение на доста хора да се тревожат за бъдещето на своите деца.… "

Толкова години след изявлението с юрист Цветан Цветанов съм впечатлен още веднъж от тези невероятни прозрения на един българин, за климата, водата, естествените бедствия, за миграцията и за споровете. Изказани преди години, надалеч преди нашите политици и гадатели да си помислят в това към този момент далечно време да разясняват тези световни и значими и за всеки обособен човек въпроси!
За това, че в действителност имаме рядко срещан самобитен визионер и то с потвърдени като случили се факти-прозрения, ще прибавя, че в допълнение прочетох в редица електронни наши и непознати издания информация за един ефектен научнофантастичен роман, написан преди 30 години от този български юрист под заглавието " Колапсът ". Македонската организация " Охрид-прес " прави любопитното изобретение, че има създател на Балканите със ефектен роман и го назовава " Балканският Жул Верн ".
. Професор Хокинг, показва чак през 2016 концепцията за потреблението на силата на дребни черни дупки.
Цветанов написа за опцията благодарение на силата на дребна черна дупка, намираща се в гравитационен резервоар да се задвижва галактически транспортен съд, принадлежащ на свръхразвита извънземна цивилизация от съзвездието Ериданус (Еридан). Затова македонски, български, хърватски и други медии, които откриха този роман, го нарекоха ефектен.
Ето и линкове към част от изявленията с описа.
1. " Охрид прес "
2. OFFNews
3. " Мегавселена "
В описа участват няколко поразителни прозрения:
- потребление на сила от дребна черна дупка в гравитационен резервоар
- " отдалечен компютър ", с който се предава и получава информация за мониторинг върху галактическото странствуване, нещо като " галактически таблет ", както и видеопослания, с които от галактически кораби могат по електронен път да прекъсват международни телевизионни стратегии.
- включено е като международен знак събитие от 11 юли 1987 година, когато в Загреб, Хърватия, се ражда Матей Гаспар - петмилиардният гражданин на планетата Земя. Две години по-късно след обявата на този роман, Организация на обединените нации афишира и празнува всяка година този ден като Световен ден на популацията (World Population Day). Как човек да си изясни и това!
- разказва се евентуална среща на хората от Н-2 (Home – 2) - Земята с представители на свръхнапредналата цивилизация на звездната система Еридан, цивилизация, овладяла силата в границите на цялата Галактика. Тридесет години след обявата на описа учените от международни галактически и астрофизически институти откриха като евентуално място във Вселената, където евентуално е началото на паралелна на нашата галактика, региона на съзвездието Еридан, разказано в описа на Цветанов. Невероятно просветление!
Също в описа се загатва за евентуална връзка сред световноизвестния случай, случил се през лятото на 1947 година, в Розуел, щата Ню Мексико, Съединени американски щати и извънземните гости от съзвездието Еридан.
- показват се аргументите за гибелта и заличаването на свръхцивилизациите и това е апел към днешната човечество. Постоянната приложимост на термоядрени сили с радиация може да докара земната раса до евентуална необратима генна разновидност с цялостно раздробяване на защитните сили на човешките организми.
- посочена като просветление е и евентуалната причина за отвод на свърхразвитите извънземни цивилизации от контакт със земната - несъгласието в полезностите,които са приоритет за Земята все по-често - войната, експанзията, нехуманността и въоръжаването.
- и още едно случило се просветление в описа е, че една страна претендира да е призвана да дефинира съдбините на планетата и тя се управлява от президент през 1987 година. Както е известно по това време има две свръхсили. Само една от тях има президент (Рейгън) и това просветление също заслужава изключително внимание през днешния ден, когато една свръхсила има проблеми в оспорването на международното ѝ владичество от други две.
Понякога се запитвам дали си познаваме и разпознаваме същинските въпреки и необикновени визионери или сме почитатели на папагалите и врачките-екстрасенси. Това не е въпрос.
Благодаря за вниманието.
Автор: Георги Гълов
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР