Пореден ден решенията на проблемите с АПИ отпаднаха от дневния

...
Пореден ден решенията на проблемите с АПИ отпаднаха от дневния
Коментари Харесай

Коалиционно: ИТН напуснаха зала, ПП бламираха премиера, а вицепремиерът Караджов на протест

Пореден ден решенията на проблемите с АПИ отпаднаха от дневния ред. Искането през днешния ден пристигна от мандатоносителя на Политическа партия Константин Бачийски. Според него точката би трябвало да се гледа, когато всичко се обясни по него.

Тошко Йорданов от Има Такъв Народ съобщи, че два дни стават за смях. „ Емоционалното положение на господин Бачийски е хубаво нещо, само че доскоро министър-председателят сподели, че това е належащо. То не е нелегално ", сподели още Йорданов.

Той направи назад предложение депутатите да спрат да стават за смях.

След гласуването Тошко Йорданов сподели, че е хубаво да се означи, че спечелилата най-вече гласове политическа мощ, неодобрява личния си ръководител. След изявлението на Йорданов цялата група на Има Такъв Народ напуснаха залата.

Според Има Такъв Народ точно поради гласуването за нов гувервьор на Българска народна банка вицепремиерът Асен Василев и Политическа партия притискат министърът и вицепремиер на Има Такъв Народ Гроздан Караджов. Регионалният министър от седмици не съумява да разплати 640 милиона лв. отговорности на страната и по този начин не могат да стартират нови пътни поправки.

„ Станали сме косвена жертва на някакъв пазарлък, за следващ път Народното събрание неодобрява това решение “, разгласи Гроздан Караджов на митинг пред Народното събрание. Той съобщи, че в този момент даже и да се скъса мантинела от Министерство на регионалното развитие не могат да подхващат нищо и нямат опция да стартират ремонтите.

„ Аз оставам тук на митингите и ще продължа. Аз не съм министър на една или друга партия, а на тези хора “, разгласи Караджов и се изуми, че се приказва за неговата оставка. 

Вицепремиерът разгласи, че няма никаква визия за какво е това гласоподаване в Народното събрание и предложи на протестиращите да излъчат група и да научат, тъй като на него никой не му е споделил нищо.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР