Пореден ден на скандали в парламента. От трибуната се чуха

...
Пореден ден на скандали в парламента. От трибуната се чуха
Коментари Харесай

„Воля” и ВМРО с взаимни обвинения за искани подкупи и клевети

Пореден ден на кавги в Народното събрание. От трибуната се чуха обвинявания за желани подкупи и за клюки. Лидерът на „ Воля” Веселин Марешки нападна депутата от Вътрешна македонска революционна организация Александър Сиди, че през 2017 година е изискал 10 000 лева рушвет от върховен държавен чиновник в Пловдив, с цел да го остави на поста му.
Александър Сиди от своя страна сподели, че това е неистина и ще съди Марешки за клюка.
„ Такива като господин Сиди, за които през днешния ден стана ясно, че са изпращали други техни хора да изнудват други български жители, попаднали в равнищата на ръководство на страната, те не могат да схванат какво им приказваме за съблюдаване на предизборни обещания”, съобщи от трибуната Веселин Марешки.
Сиди незабавно отговори, че ще го съди за клюка.
„ Очевидно той има съществени психиатрични проблеми. Сигурен съм, че това е разказано тогава, когато вместо политик, аптекарски необут се изживява за прокурор. Единственото, което мога да направя, е да желая от Министерство на вътрешните работи информация дали в миналото против мен е пускан сигнал от лицето Георги Семерджиев. От Министерство на вътрешните работи са ми дали отговор още на 2 ноември 2018 година, че такова животно няма”, съобщи Александър Сиди.
Марешки обаче не спря до тук и трансферира гнева си върху цялата партия Вътрешна македонска революционна организация. Повод стана репликата на Красимир Каракачанов за случилото се във Войводиново.
„ Това не е мотив да настройваш едни български жители против други и да лепиш етикети”, съобщи Марешки.
„ Очевидно е, че господин Марешки теза не може да извади, само че това да повтаря неистини, клюки и в тази ситуация даже обвинявания за закононарушения, мисля, че не би трябвало да допускате да се случва от трибуната на НС”, съобщи от своя страна Искрен Веселинов от Вътрешна македонска революционна организация.
След абсурда от партията оповестиха, че откакто „ осъдят Марешки за клюка, ще дарят парите за паметник”.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР