Пореден ден на протести срещу управляващите се провежда в София

...
Пореден ден на протести срещу управляващите се провежда в София
Коментари Харесай

/на живо/ Ден 150: Недоволните ще чакат здравния министър пред БНТ

Пореден ден на митинги против ръководещите се организира в София през днешния ден. Демонстрантите се събраха на площада в региона, станал известен като “Триъгълника на властта ”.
От жълтите павета десетки жители потеглиха към постройката на Българската национална телевизия, с цел да посрещнат здравния министър проф. Костадин Ангелов, който ще бъде посетител в изданието на предаването “Панорама” тази седмица.



Всеки петък под прозорците на публичната телевизия протестиращите се събират, с цел да изкажат недоволството си от властта, чест посетител в ефира на Българска национална телевизия. Именно медията се трансформира в едно от черните петна в очите на жителите.

Основните обвинявания към Българска национална телевизия и управлението са липса на плурализъм и загърбване на главните правила за обективност в публицистиката. Една от желаните оставки е тази на генералния шеф Емил Кошлуков. Неведнъж пред Българска национална телевизия се е стигало до ескалации на напрежението, а полицейски кордон е трябвало да извежда представители на политическия хайлайф.

По-рано през днешния ден се организира и автошествие, проведено от “Отровното трио”. Колите потеглиха от паркинга на Българска народна банка и стигнаха до парк-музей “Врана”.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР