Пореден ден на протести с искане за оставка на правителството

...
Пореден ден на протести с искане за оставка на правителството
Коментари Харесай

Ден 24: Блокада в Стара Загора и Оставка пред къщата на Борисов в Банкя

Пореден ден на митинги с искане за оставка на държавното управление и основния прокурор Иван Гешев. Още от рано сутринта бе блокиран подстъпът към автомагистрала " Тракия " край Стара Загора. Действията на тамошните протестиращи са продължение на несполучливия им опит да затворят аутобана в петък вечерта. Те бе бяха позволени от полицията, която ги спря и в събота сутринта.

В късния следобяд в събота някогашният омбудсман Мая Манолов разгласи, че отива пред къщата на премиера Бойко Борисов в Банкя, с цел да изиска оставката му. Пътуването ѝ се излъчва онлайн във фейсбук. Тя напис, че дружно с майките от " Системата ни убива " стартират самодейността " WANTED #Къде ЕБаце ".

" Който види джипа на Борисов, да алармира къде е, с цел да може и други да го намерят и персонално да изискат оставката му ", написа Манолова.

Междувременно Арман Бабикян от " Отровното трио ", част от което са и Велислав Минеков и юрист Николай Хаджигенов, които са измежду главните уредници на митингите в София, се озова в Стара Загора, с цел да поддържа тамошната обсада. От включванията се видя, че на място хората разпъват палатки и считат да нощуват. Което значи, че връзката с автомагистрала " Тракия " ще остане затворена.

Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР