Пореден читател на Plovdiv24.bg алармира за лошо отношение на кондуктор,

...
Пореден читател на Plovdiv24.bg алармира за лошо отношение на кондуктор,
Коментари Харесай

Кондукторка изуми, когато я попитаха с какви монети работи устройството за електронни билети

Пореден четец на Plovdiv24.bg сигнализира за неприятно отношение на кондуктор, само че и за друго - кондукторите не оферират на пасажерите да си взимат билети от устройствата за електронно таксуване. Ето защо става дума:

" Бих желал да алармирам още веднъж за неправда, обвързвана с електронното таксуване в градския ни превоз. На 20-и януари към 16:30 се качих на рейс 18. При закупуването на билет от кондукторката я запитах машината за електронните такива с какви монети работи, а тя ми се " сопна ": " С никакви! ". Попитах я какво значи това, само че тя не благоволи да ми отговори, а ми обърна тил като отиде в задния завършек на рейса, с цел да таксува различен пасажер и остана там.

Качваха се други пасажери, само че не отиваше да ги таксува, в случай че бяха в предната част на рейса. Едва, когато ставах, с цел да слизам  тя отиде да таксува останалите хора. Докато слизах забелязах, че на четеца за е-карти написа " Идентифициране лидер ", а на машината за билети имаше поле за въвеждане на номер. Според мен устройствата не са включени целеустремено, а не тъй като са неработещи. Номерът на рейса е РВ 5631 Сухопътни войски.

P. S. Четох във Ваша публикация, че за сходни недоволства би трябвало да се пуска писмен формуляр на място. Това няма да го направя, тъй като нямам време за това. Живеем във век, когато си плащаме сметката за електричество, водоснабдяване и телефон през телефона, а сме принудени да подаваме сигнал за наблягам електронна система на гише. Това е сбъркано както и единствения сигурен (за сега) метод за закупуване на е-винетка да е на каса ".

Ще напомним, че от Оперативна програма " ОКТ " молят пасажерите макар реакциите на кондукторите да купуват билети от устройствата за електронно таксуване. Иначе има ли неправда, да се обръщат към ОП-то със сигнали, с цел да могат да се вършат инспекции и да се отстраняват нередностите.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР