Пореден бивш играч на ЦСКА и любимец на феновете заяви

...
Пореден бивш играч на ЦСКА и любимец на феновете заяви
Коментари Харесай

Маркиньос пред ТОПСПОРТ: ЦСКА бие Левски на нула, Каранга вкарва поне един гол

Пореден някогашен състезател на ЦСКА и любим на почитателите съобщи пред ТОПСПОРТ , че " армейците " ще победят Левски във Вечното дерби. Това е Маркос Маркиньос. Мач №1 на България е тази неделя от 13:00 часа на стадион " Васил Левски ".

" Сигурен съм в успеха за " армейците ". ЦСКА има по-добри футболисти от Левски, по-напред е в класирането. Ще победи в дербито и ще зарадва правилните си почитатели. Прогнозата ми е 2:0. " Сините " няма да вкарат гол. Фернандо Каранга ще го направи най-малко един път.

България ми липсва, ЦСКА и почитателите ми липсват. Аз не преставам да играя футбол - в моята татковина Бразилия. Винаги ще помня и мачовете ми за националния тим на България. Поздрави от мен и триумф на ЦСКА ", сподели Марки.

Той игра за " алените " в два интервала - първо през 2007-2011, а по-късно през 2014-2015. Има 115 мача за отбора в елита на футбола ни и 19 гола. У нас Маркиньос носи екипите още на Беласица, Локомотив (София), Пирин и Монтана. В момента халфът пази цветовете на бразилския Калдензе.

 Наказвалият Левски на
Наказвалият Левски на " Герена " Апостол Попов пред ТОПСПОРТ: ЦСКА ще победи с 2:1 в неделя

" Стамен Белчев си схваща от работата "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР