Пореден бисер на Делян Добрев – Ало, промяната?! Нали щяхте

...
Пореден бисер на Делян Добрев – Ало, промяната?! Нали щяхте
Коментари Харесай

Проблемът с Шенген е изцяло в полето на ГЕРБ и ДПС

Пореден бисер на Делян Добрев – „ Ало, смяната?! Нали щяхте да ни вкарвате в Шенген? 2,5 години неистини и измами, бежанците бродят из цялата страна… Стискате кокала и нищо не ви интересува, нали? “

Така приказват в махалата, след ракия.

Издава комплекси и обезсърчение, че стои встрани от властта и като виждам още дълго ще стои. Не е възможно политик на това ниво да си избива персонални комплекси в връзките с Асен Василев и да занимава цялото обществото с този неуреден от ученическите си години въпрос.

Второ, казусът с Шенген е напълно в полето на ГЕРБ и Движение за права и свободи – сторено-несторено. Главният проблем, който ППДБ не могат да решат е да „ изперат “ интернационално имиджа на триото-тандем Магнитски, както го вършат във вътрешен аспект.

Именно този, който прекарваше с 200 Рюте, и интернационалния щемпел за свръхкорумпирана страна карат Нидерландия да ни блокира, а Австрия да не ни има вяра.

Дори прелестният персонален престиж на Денков не може да компенсира дълготрайните дефицити на външно доверие към Пеевски и Борисов.

Уговорките у нас не важат на открито.

Трето, вместо да се сниши и да остави държавното управление да се опита да си свърши работата – Добрев се и внушил, че е правоприемник на Борисов отпред на ГЕРБ, тъй като се схваща с Пеевски и точно тъй като гласоподава срещу държавното управление и по този начин ще докара ГЕРБ още веднъж на власт.

Защо Борисов го позволява е различен въпрос, само че той фактически се изживява като водач на ГЕРБ, даже ББ не е толкоз в екрана, колкото ДД.

Най-големият му проблем е персоналната злоба – паникьосва се от всеки късмет за триумф на това държавно управление, в каквато и да е област.

Сам желае власт, да управлява енергетиката, финансите, стопанската система, политиката – към този момент съумя да влезе под кожата на Пеевски.

Горният зов е тъкмо – ППДБ няма да ни вкарат в Шенген и еврозоната, за това да си вземем властта и да се върнем към автокрацията.

Постоянно разрушава доверието, напряко го взривява, сред трите колегата, без да осъзнава, че ГЕРБ и Движение за права и свободи не могат да ръководят, в случай че можеха щяха да го сторят. Но си признаха, че им трябват ППДБ с цел да могат да осъществят стратегически задания – ПВУ, Шенген, еврозона.

И като непрекъснато торпилира тези задания и детонира разбирателството ДД просто влиза в обувките на Кремъл – който също търси дестабилизация и систематичен блокаж на ръководството у нас.

Честно – няма изключително значение дали го прави умишлено или е просто следващия „ потребен “ глупак.

Коментарът е оповестен във Фейсбук профила на Илиян Василев.
За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР