Пореден българин e силно разочарован от българския манталитет по родното

...
Пореден българин e силно разочарован от българския манталитет по родното
Коментари Харесай

Българин: Платих 6 лева такса барбарон на заведение край морето, Андрешко убива всеки един бизнес в България

 Пореден българин e мощно отчаян от българския нрав по родното море. Българин разгласява пост във фейсбук, където изрича мнение, че синдромът на андрешковците в България би трябвало да бъде изкоренен. Нашенецът е обезпокоен, че би трябвало да заплаща 6.00 лв. за барбарон. Обаче той е на мнение, че при консумация в заведение не е редно да се заплаща сходна такса. Ето целия му пост във фейсбук.

" Сядаме с половинката и двете деца да хапнем и пием по нещо. Плажа е Нестинарка в гр. Царево. Плажчето е гръмко обявявано, като едно от безплатните и в действителност има зони, в който шезлонг и чадър са по 0 лв.. НО, тук идва огромното само че, в заведение, което имахме неблагоразумието да изберем, се заплаща за барбарон по 6 лева Видно от сметката, която ползвам, сме консумирали всякакви неща. Така да се каже, не сме седнали да пием едно фрапе и да нагъваме сандвичи от у дома!

Не че има неприятно в това, просто не одобрявам за обикновено да седнеш в заведение и да консумираш импортирано от извън. По същия метод не одобрявам и да седна да хапвам и да ме карат да заплащам с изключение на за храната, и за столовете!

Днес заведението се “изхитри " и завоюва едни 12 лв., само че в действителност загуби доста повече. Ние ще сме още най-малко два месеца в Царево и както споделя Христо Мутафчиев – “Няма да им стъпим! ",ама не на гърците, а на андрешковците. Съветвам всички другари, също да не им стъпват.

Синдрома би трябвало да бъде изкоренен, в случай че желаеме бъдеще за децата си в тази страна! "

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР