Пореден акт на вандлизъм е извършен във Врачанско, научи агенция

...
Пореден акт на вандлизъм е извършен във Врачанско, научи агенция
Коментари Харесай

Безгранична простотия! Мъж съсипа светлините на част от коледната украса в Мездра /видео/

Пореден акт на вандлизъм е осъществен във Врачанско, научи организация BulNews. Този път казусът е от Мездра във вторник, на 12 декември. От видео, качено на страницата на общината във фейсбук се вижда по какъв начин към 21.30 часа мъж, най-вероятно в нетрезво положение, защото заваля крачките, унищожава част от коледната декорация на железничарския град. На фрагментите, направени от камери в региона, се вижда по какъв начин вандалът върви умерено към алеите и минавайки около елхата на кръстовището на ул. " Марин Дринов " и ул. " Христо Ботев ", като че ли получава факс. Мъжът незабавно кривва настрана, качва се до елхата и стартира да дърпа лампичките, до момента в който те не угасват напълно. Доволен, и може би към този момент по-спокоен, същият потегля в противоположна посока и стартира да приказва. Не излиза наяве дали с него е имало още някой, който да го е провокирал или насърчил да извърши вандализма и го е чакал да се върне назад, или пък мъжът си е приказвал с гласовете в главата му, в случай че преди този момент е изпил някое и друго пиво.
Независимо обаче от това дали е бил самичък или е имал компания, каквато и да е тя, това по никакъв метод не оправдава държанието му. Той очевидно е един от тези хора, които нямат желание да ценят това, което другите вършат, с цел да бъде в близост по-красиво и по-празнично. Такива човеци избират да седят в мрак и сивота, да трошат всичко наред, а по-късно да се оплакват в обществените мрежи, че „ заплащат налози, а пък никой нищо не прави за тях в подмяна “.
Веднага, откакто видеото бе качено във фейсбук, под поста започнаха да се сипят редица мнения, които бяха до един гневни поради индивида, който от дивотия е унищожил част от красивата декорация на Мездра за идните светли празници.
„ Е не е ли да го хванеш, да го разчекнеш и връжеш с коледните лампички да седи цела нощ доде му измръзнат макарите, баси простаците.. “, „ Аууу не обичай кат дребен “ и „ Да му строшиш тиквата е малко “, са единствено част от мненията, които ядосаните мездренчани пишат по адрес на мъжа.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР