Поразително явление, на което никой още не е намерил рационално

...
Поразително явление, на което никой още не е намерил рационално
Коментари Харесай

Странен и поразителен феномен бе запечатан на ВИДЕО в тунел

Поразително събитие, на което никой още не е намерил рационално пояснение, беше уловен на видео на 17 май в колумбийския град Меделин. Авторите на видеото са локални служащи, които възнамерявали да извършат ремонт в директен тунел под река Каука. Мъжете ненадейно забелязали по какъв начин в полумрака на подземното оборудване пътят се повдига и пада — съвсем до самия свод, обхващащ и стените.

Внезапно от асфалта се появила странна жълта особеност като някакъв необикновен голям балон и също толкоз бързо паднала надолу. След като станали очевидци на такава тайнствена и страшна панорама, служащите отказали да влязат в тунела в този ден.

Някои консуматори в интернет споделят, че това е причудлива оптична заблуда. Според мнението на други, цялата причина е в странна подземна активност. Трети обаче настояват уверено, че това е свръхестествено събитие.

Каквото и да е представлявал този феномен, в колумбийската преса няма информации за бедствия или опустошения в град Меделин. Как са постъпили служащите след това, дали са влезнали в тайнствения тунел или не, също е незнайно, само че може да се допусне, че поразителният феномен има нематериална същност…

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР