Порастването на косми и премахването им е обичайна практика за

...
Порастването на косми и премахването им е обичайна практика за
Коментари Харесай

Всичко, което трябва да знаете за космите около зърната

Порастването на косми и премахването им е нормална процедура за множеството хора. Ние подстригваме косата си, бръснем подмишници, вършим кола маска на краката и ръцете и така нататък Но какво да вършим с космите към зърната? Тази зона не се разисква задоволително, а хората, които нямат косми там, са малко.

Става дума за космите, които се появяват на по-тъмната кожа към зърната. Това окосмяване е друго при другите хора. Няма предписание и всеки тип окосмяване може да бъде естествен.

Обикновено, космите на това място могат да бъдат в разнообразни цветове и нормално са по-тънки от космите на скалпа ни. И макар че всеки човек е друг и всяко окосмяване е друго, има няколко случая, в които би трябвало да посетите кожен лекар или гинеколог. Ако забележите неочаквана смяна, без значение дали става дума за увеличение на окосмяването или за смяна на качеството на космите, би трябвало да посетите доктор. Можете да посетите или кожен лекар или гинеколог, защото тези промени нормално са свързани с хормонални промени.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР