Порасналото дете-чудо на България - Крисия Тодорова, която доби широка

...
Порасналото дете-чудо на България - Крисия Тодорова, която доби широка
Коментари Харесай

Бащата на Крисия почина от инфаркт по време на кавга със съдия изпълнител

Порасналото дете-чудо на България - Крисия Тодорова, която доби необятна известност у нас още като дребна, с помощта на присъединяване си в " Шоуто на Слави ", а по-късно класира страната ни на второ място в Детската Евровизия, през вчерашния ден посрещна допустимо най-тежката покруса, разделила я вечно с нейния татко.

53-годишният родител на певицата - Марин Тодоров от Разград, който има няколко компании със селскостопанска активност, е умрял в резултат на инфаркт, предава БЛИЦ. Според източници на уеб страницата предприемачът е починал по време на свада със арбитър реализатор, отишъл да го накара да напусне жилището си, която е траяла няколко часа. По думите им в даден миг, до момента в който свадата към момента течала с цялостна мощ, той е паднал на земята, след което е умрял.

Към този миг към момента никой от фамилията не е оповестил скръбната новина. В профилите на младата изпълнителка и нейната майка в обществените мрежи, където всекидневно първо се появяват тъжните вести, съпътстващи живота на техните притежатели, няма никаква информация за случилото се. Последната обява в Инстаграм на певицата е рекламна и е споделена във виртуалното пространство отпреди пет дни.

През последните години Тодоров бе изправен пред редица усложнения както в персонален, по този начин и в професионален проект, предиздвикали го да има алъш-вериш със закона. Въпреки това обаче околните му го разказват като любящ и грижлив човек, който би сторил всичко за четирите дами, заемащи особено място в сърцето му - неговата брачна половинка Ангелина и трите му дъщери Крисия, Тифани и Марина.

В свое изявление, обещано преди години, той показа, че в никакъв случай не им отхвърля нищо, а стане ли въпрос за наследниците му, тогава не жали средства. В диалога показа още, че се усеща добре в женското царство, в което живее, тъй като в него не липсва обич.

Изкуството постоянно е било на респект в техния дом, защото половинката му е някогашна балерина от Варненската опера. Крисия обаче е единствената от тях, притежаваща певчески заложби, ето за какво още на 4-годишна възраст са я записали на уроци, с цел да развие оптимално своя гений. Поради тази причина последвалите ѝ триумфи изпълват с горделивост нейните родители, които са близки другари на примата на българската сцена Лили Иванова, която с интерес следяла преди време изявите на момичето на дребния екран, както споделят Тодорови.

За Марин пръв приоритет постоянно е било богатството на фамилията му. Воден от желанието си дъщеря му да получи положително обучение, в предишното той взема решение да приключи контракта ѝ с шоумена, в чието предаване тя се изявява по това време, тъй като уговорките ѝ измествали фокуса както от учебното заведение, по този начин и от високият ѝ триумф, на който нейните майка и татко държали. Заради телевизионните ѝ изяви се налагало двете с Ангелина на пътуват до столицата два пъти седмично, освен това през делничните дни, което създавало усложнения.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР