Порасналите индиго рядко приемат нещата просто защото“, те имат силна

...
Порасналите индиго рядко приемат нещата просто защото“, те имат силна
Коментари Харесай

Ще Ви Изуми, Но Е Факт! И Вие Може Да Сте Пораснало Дете Индиго! Ето Как Да Проверите Веднага!

Порасналите индиго рядко одобряват нещата „ просто тъй като “, те имат мощна потребност да схващат, за какво нещата се случват. Индиго подлагат непрекъснато всичко на въпрос в търсене на смисъла зад него, за какво нещата са такива каквито са. Много постоянно обект на това търсене са фундаментални категории като неравенството, страданието, омразата и войната, защото не могат да схванат какво подхранва нечовешкото отношение на човек към индивида.

Мразиш властническите режими

Едно от нещата, които индиго постоянно подлагат на подозрение е властта. Това е по този начин, тъй като не имат вяра, че излъчената мъдрост постоянно е вярна. Индиго може да са имали проблеми в учебно заведение, защото постоянно са склонни да оспорват общоприетите способи за правене на нещата.

Те постоянно попадат в ролята на спорещите и създаващи проблеми. Това не е по този начин, тъй като имат желание да основават проблем, просто не могат да търпят непочтеност и неравноправие.

По тази причина индиго постоянно стават апатични във връзка с стандартните политически и обществени системи. Вместо това, те се пробват да трансформират света по нови способи като споделят вижданията си посредством новите медийни платформи, стават дейни в планове, касаещи околната среда или работят в специалности, свързани с лечение и здраве.

Не можеш да търпиш, когато някой страда

Порасналите индиго не могат да понасят нечие страдалчество, заради дълбоката си същина на емпати. По тази причина индиго може да заобикалят да гледат новините, не тъй като не ги интересува какво става по света, а тъй като са прекомерно загрижени. За индиго съставлява дълбока контузия да гледа по какъв начин почтени хора гладуват, страдат заради войни или естествени бедствия и произшествия. Чувството се утежнява, когато повода за болката може да бъде избегната като в случаите на война или корист с запаси. Индиго постоянно заобикалят медийното принуждение по принцип, заради равнищата на съпричастност, които носят у себе си, защото това им предизвиква прочувствена болежка.

Имаш афинитет към животните

Порасналите индиго изпитват непосредственост към животните. Ако могат, избавят животни или поддържат благотворителни акции за животни. Те обичат да прекарват време измежду природата, отглеждат растения както в градината, по този начин вкъщи. Индиго обичат да гледат документални филми за държанието на животните и хубостта на планетата. Те не имат вяра, че животните са по-маловажни от хората на този свят, тъй като осъзнават, че всичко е обвързвано, че всички сме равни и взаимозависими.

Носиш чувство за екзистенциално обезсърчение

Много индиго са изпитали възприятието на меланхолия, беззащитност и обезсърчение в живота си. Тези чувства може да са се появили на тийнейджърска възраст и от този момент циклично участват в живота ти. Те се дължат на обстоятелството, че не можеш да схванеш болката и вредата, които хората си предизвикват едни на други, отношението към природата, което имаме, нито устрема към власт и пари, който движи света. Индиго постоянно усещат, че не се вписват в обществото, което наподобява студено и безразлично. За тях не е доста елементарно да построяват връзки, мъчно им е да се свързват с другите и се тревожат, че наподобяват странни в техните очи. Те не обичат да съдят близките и ненавиждат клюките. Често остават безразлични към материалните неща и известната просвета. Когато индиго намерят идея, за която считат, че си коства да се работи, възприятието на обезсърчение изчезва.

Необичайни духовни прекарвания

Индиго постоянно развиват интерес към психологични или духовни явления още от ранна възраст, нормално за изненада на семейство и другари. Не е необичайност за децата индиго да проявят предпочитание да посетят набожен храм или да се молят, макар че са родени в атеистично семейство. Този интерес продължава да се развива и на по-късен стадий.

Порасналите индиго са отворени към духовността и религията, виждайки единствено любовта и светлината зад тях, без да одобряват догмите. Индиго може да са имали прекарвания свързани с други светове, духове, призраци или ангели. Чувстват убеденост, обвързвана с съществуването други измерения и паралелни действителности.

Индиго може да имат проблеми с материалния свят, като да вземем за пример неспособност за носене на часовник, тъй като постоянно стопира. Възможно е да се държат необичайно във връзка с компютрите и технологиите или пък лампите да изгарят в тяхно наличие.

Имаш мощна потребност да откриеш задачата в живота си

Порасналите индиго имат изгарящото предпочитание да открият и реализиран задачата на живота си. Може да изпитват мощна нужда да създадат разлика в света, да го оставят по-добро място. За тях обаче не постоянно е елементарно да открият тази цел в обществото, в което живеем. Цени се хубавичко работа, финансовият и обществен разцвет, политическата власт и консуматорството, а в такава среда индивидът индиго може да има възприятие за неуспех. Това постоянно води до фрустрация, тъй като се стреми да реализира своя капацитет, само че не може да открие структурите, които да го поддържат в тази му цел.

Да се научи да се вслушва в своята вътрешен глас може да е първата стъпка, която порасналият индиго би трябвало да предприеме в търсене задачата на живота си. Интуицията ще го изведе измежду хора със сходни полезности и източници на информация, които да го поддържат по пътя. Поставянето под въпрос на обществените правила и търсенето на по-дълбок смисъл в последна сметка ще доведат до чувство за цел и развиване.

Порасналите индиго могат да създадат разликата в света, защото имат специфични способности. Ако мислиш, че си индиго, тогава си коства да проучиш измеренията на своята нематериалност, с цел да можеш да дариш на света любовта и светлината, които носиш./Megavselena
Tags: ОЩЕ ПРОРОЧЕСТВАМИСТЕРИИНЛОизвънземниКОНСПИРАЦИИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР