Поражението с 0:1 от и неубедителната като цяло игра в

...
Поражението с 0:1 от и неубедителната като цяло игра в
Коментари Харесай

Рой Кийн с нова критика към Манчестър Юн: Господ да ни е на помощ с тези играчи

Поражението с 0:1 от и неубедителната като цяло игра в мача накара някогашния капитан на Рой Кийн за следващ път да насочи остри рецензии към футболистите на. Ирландецът е прочут с крайните си отрицателни мнения по всевъзможен мотив. В неделя “червените дяволи” отстъпиха с 0:1 вкъщи и не престават да нямат победа на своя стадион в Премиър лийг от началото на сезона, като заемат 15-омясто.

“Ще ви кажа какво ще се случи: Оле ще си загуби поста, тъй като работи с тези футболисти”, съобщи Кийн в ефира на Sky Sports, където работи като анализатор.

“Преди мача си говорехме, че играчите би трябвало да влизат в срещата с нужната конфигурация, да бъдат нападателни - продължи той. - Все отново си хазаин. А в реалност не видяхме нищо от това. На всичко от горната страна нямаше никаква сила, възторг, липсва качество и това в действителност ме тормози - изключително през второто полувреме. Солскяер може би се чуди какво става. Никога през моята кариера аз не съм се обръщал към мениджъра с очакване той да ме стимулира. Това ти идва от вътрешната страна.”

След това Кийн “подхвана” съответно: “Този път следях деликатно Рашфорд, който през миналите няколко месеца заслужи доста похвали. Сега обаче езикът на тялото му беше фрапантен, но в действителност фрапантен. Той единствено свиваше плещи, когато нещата не се получаваха. В Манчестър Юнайтед би трябвало да навиеш ръкавите си. Когато нещата не вървят, тогава очакваш отговор от страна на водачите и играчите с темперамент. В отбора обаче аз не виждам водачи, без значение че има доста опитни футболисти. В такива моменти се чака да навиеш ръкавите - това значи да си с темперамент в Манчестър Юнайтед. Както беше Ноби Стайлс - лъвско сърце. Оле е заставен да се доверява на тези състезатели, тъй като работата на треньора зависи от това, което те създадат на терена. Ще се доверите ли обаче на тези футболисти? Господ да ни е на помощ. Наистина съм обезпокоен за Юнайтед, тъй като такава липса на класа не е имала от години насам”.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР