Поради здравословен проблем на Стефан Данаилов се налага отмяна на

...
Поради здравословен проблем на Стефан Данаилов се налага отмяна на
Коментари Харесай

Здравословният проблем на Стефан Данаилов отменя Актрисата във Варна

 Поради здравословен проблем на Стефан Данаилов се постанова анулация на постановката " Актрисата " на 8 и 9 септември в зала 1 на Фестивален и конгресен център, оповестиха уредниците от спектакъл " Българан ".

На същите дати ще се играят две други постановки. На 8 август от 19.00 часа комедията " Двама напълно голи мъже " от Себастиен Тиери, с присъединяване на Михаил Билалов, Петя Венелинова, Йовко Кънев, Кристияна Ценкова. На 9 август от 19.00 часа ще се играе комедията от Миро Гавран " Мъже под чехъл ", с присъединяване на Албена Колева, Кирил Ефремов и Тончо Токмакчиев.

Всички авансово закупени билети за " Актрисата " ще важат без презаверка за съответните дати. От спектакъл " Българан " насочат към всички и страховит комплимент в символ на опрощение за породеното стеснение. Всеки участвал в залата с билети за анулираното зрелище ще получи специфични предложения за " Красиви тела " на 15 октомври в Двореца на културата и спорта и ще се любува на страхотната игра на Нона Йотова, Антоанета Добрева - Нети, Силвия Лулчева, Стефания Колева, Искра Ангелова и Кристина Янева.

За спомагателна информация тел. 052 60 28 28 е разполагаем всеки работен ден от 11.30 до 18.00 часа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР