Поради заболяване халфът на Манчестър Юнайтед Пол Погба пропусна вчерашното

...
Поради заболяване халфът на Манчестър Юнайтед Пол Погба пропусна вчерашното
Коментари Харесай

Кой е младокът, повикан на мястото на Погба?

Поради заболяване халфът на Манчестър Юнайтед Пол Погба пропусна вчерашното посещение на отбора против Хъдърсфийлд за ФА Къп. На негово място за първи път в групата за мача попадна 19-годишният Итън Хамилтън, който обаче не влезе в игра.

Amazing experience travelling with the first team and being on the bench today!! @ManUtd pic.twitter.com/I1LctdDbVZ
— ethan hamilton (@ethanhamilton98) February 17, 2018
Ето и малко повече информация за гения, за който до момента множеството почитатели не бяха чували. Младият шотландец е младеж на Хътчисън Вейл, откъдето е притеглен и Дарън Флетчър. Към него демонстрират интерес Селтик и други водещи клубове в родината му, само че той отклонява предложенията им.

Когато е на 16 година, от Манчестър Юнайтед се свързват с него и той се съгласява да се причисли към “червените дяволи”. Сравняван точно с Флетчър и даже с Рой Кийн, Хамилтън е централен полузащитник, който играе добре както в офанзива, по този начин и в отбрана. Той има мощна физика, съпроводена от динамичен жанр на игра. Разполага и с мощен удар и е прочут като футболист, който играе без боязън.

Under-23 midfielder Ethan Hamilton replaces Paul Pogba in the squad for today’s game against Huddersfield. Here he is scoring a belter for the U18s. #mufc [mu] https://t.co/QHjufqAau9
— United Xtra (@utdxtra) February 17, 2018
Халфът играе за дубъла на Юнайтед, като носи фланелката с номер 48. Юношески национал до 19 година е за страната си.

КАЛОЯН АНТОНОВ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР