Поради влошената епидемиологична обстановка в страната и в изпълнение на

...
Поради влошената епидемиологична обстановка в страната и в изпълнение на
Коментари Харесай

КЕВР спря журналистите и гражданските организации за заседанието си на 13 март

Поради влошената епидемиологична конюнктура в страната и в осъществяване на рекомендациите на Националния действен щаб за короновируса по отношение на активността на администрациите, Комисията за енергийно и водно контролиране (КЕВР) лимитира достъпа до откритите съвещания на регулатора, планувани за 13 март, заяви КЕВР.
На откритите съвещания ще бъдат допускани само представителите на дружествата-заявители, които наложително следва да участват на тях, според условията на нормативната уредба. Те ще бъдат задължени да съблюдават подхванатите от администрацията на КЕВР ограничения за персонална стерилизация, като за задачата са обезпечени нужните препарати.
За всички останали заинтригувани лица – публицисти, цивилен, публични и браншови организации и други достъпът в постройката на КЕВР ще бъде стеснен. За тях е обезпечена опцията да проследят откритите съвещания онлайн.
Предприетите ограничаващи ограничения на този стадий се отнасят единствено за откритото съвещание на 13 март. Тогава ще бъдат гледани 3 заявки за взимане на лицензия търговия с ток и 1 за преустановяване на такава лицензия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР