Поради това ще ви бъде много интересно да научите повече

...
Поради това ще ви бъде много интересно да научите повече
Коментари Харесай

Тихият Убиец, Който Тлее В Дома На Всеки! Мислиш Си, Че Е Удобство, Но Дано Ти Е Удобно В Ковчега! Веднага Изхвърляй

Поради това ще ви бъде доста забавно да научите повече за радиацията, която ни заобикаля съвсем непрекъснато... Някои учени назовават Wi-Fi спокоен палач.

Ето за какво!

Въпреки многото диалози за заплахите, които ни дебнат от мобилния телефон, неговото нездравословно влияние върху организма не е изцяло изяснено. Истината е, че ние използваме тези технологии и безжични мрежи от релативно скоро! За да се разбере точното им въздействие върху човешкото тяло, ще е належащо повече време.

Има научни проучвания върху особеностите на електромагнитните талази и тяхното влияние върху човешкия мозък. В реалност, на клетъчно равнище, има промени, които могат да забавят растежа на растенията и нарушават интензивността на човешкия мозък.

Хората, които работят с Wi-Fi-оборудване, получават ясни указания за сигурност и за понижаване на негативното влияние на Wi-Fi вълните върху тях.

Как да ограничим вредата от Wi-Fi?

Винаги изключвайте рутера през нощта, или когато никой не употребява интернет.

Сменете остарелия си телефон, сходен вид радиация също се смята за нездравословна за мозъка.

Преместете рутера на друго място, в случай че сте в кухнята, в детската стая или в спалнята. Устройство е належащо да бъде там, където хората остават минимум.

Намаляване въздействието на безжичната мрежа върху вашето здраве и това на децата ви: Прекарвайте повече време навън, водете деен метод на живот, вместо да гледате новинарски излъчвания - четете книги.

След към 30 години, може би ще се разбере най-сетне кое тъкмо се трансформира в човешкото тяло, в случай че непрекъснато сме изложени в зоната на деяние на електромагнитните талази. Главоболие, липса на централизация, бодърствуване, непрекъсната отмалялост обаче са очевидни последици от нездравословното въздействие на технологиите!
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР