Поради технически и логистични проблеми, и обстоятелства извън контрола на

...
Поради технически и логистични проблеми, и обстоятелства извън контрола на
Коментари Харесай

Отмениха концерта на Майкъл Бубле

" Поради механически и логистични проблеми, и условия отвън контрола на актьора и мениджмънта му, концертът на Michael Buble, очакван за 14.09.2019 в Арена Армеец няма да се състои ". Това са изпратили в публично писмо уредниците от София Мюзик Ентърпрайсиз до компанията, продаваща билети за събитието eventim.bg.

Все още няма публична информация към медиите, само че съгласно информацията, подадена към тикитинг системата скоро се чака оповестяване на нова дата през 2020 година. " Монитор " видя, че актьорът е свалил датата и от формалната си страница, където за старт на есенната европейска част от турнето вместо София е маркирана залата в Загреб, Хърватия, на 16 септември.

Всички закупени билети за концерта могат да бъдат върнати, а сумите по тях възобновени от 22 юли 2019 до 22 декември 2019 година в партньорската мрежа на „ Ивентим “. Сумата ще може да бъде възобновена в съответния обект, от който е взет билетът.

Билетите, закупени онлайн и платени с карта, могат да бъдат изпратени или занесени персонално в централния офис, намиращ се на ул. " 6-и септември " 58 в София, като в границите на 7 работни дни всеки клиент ще получи назад цялостната сума.

В случай на заплащане посредством натрапен платеж или по банков път, билетите се изпращат по пощата с номер на банкова сметка, по която да бъде възобновена сумата, дружно с име на титуляр и телефонен номер за връзка. Цялата сума за закупени билети се изплаща незабавно при връщане на билетите в централния офис на „ Ивентим “ на посочения нагоре адрес.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР