Поради тази причина тя все още няма приятел, въпреки че

...
Поради тази причина тя все още няма приятел, въпреки че
Коментари Харесай

Феновете Са Бесни! Гери Никол Обиди Грозно Българските Мъже!

Поради тази причина тя към момента няма другар, макар че й се желае да има устойчиво мъжко рамо до себе си. За нея българските момчета са тъпо сходство на Алековия воин и заради тази причина към момента не може да откри любовта за себе си.

Изпълнителката от морската столица желае някой да покори сърцето й, само че до момента подобен не се е намерил. Отегчена от родните мъже и момчета, тя е насочила мераците си към чужденци.

Според нея те са ерудирани и възпитани, за разлика от нашенчетата. Въпреки славата, която младото дарование е натрупала в последните години тя е стъпила крепко на земята и не се е самозабравила.

„ Много добре знам коя съм. Следвам фантазиите си. Не хвърча в облаците макар триумфите, които реализирам ”, хвали се Гери-Никол.

В момента силата на младата изпълнителка са ориентирани към образуване на европейско турне. Нещата към него към този момент са задвижени. В края на лятото певицата ще разгласи градовете и страните, в които ще пее, написа Блиц.

Определено те няма да са единствено от източните страни. Намеренията й са да има участи също в Германия, Англия и Франция. Нищо чудно там 19-годишната певица да срещне и огромната си обич, пожелават й нейните почитатели.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР