Поради струпването на повтарящи се цифри, датата 22.02.2022 се превърна

...
Поради струпването на повтарящи се цифри, датата 22.02.2022 се превърна
Коментари Харесай

Датата 22.02.2022 е магнит за сватби

Поради скупчването на повтарящи се числа, датата 22.02.2022 се трансформира в магнит за искащите да сключат брак у нас. Вече 18 двойки са избрали този ден за женитба в морската ни столица. Записвания за автограф в гражданското има и за 14 февруари.

Варненки се омъжват за поданици на далечни страни като Чили и Мексико. Варненци пък си водят половинки и от Китай, демонстрират данните на Ритуалната зала в града. Жители на морската столица подписват брак с представители на десетки страни. Често срещани за втора поредна година са сватбите сред българи и украинки. Смесените бракове са нещо обикновено и са съвсем ежедневие, разяснява за " Дарик " Албена Ралчева, уредник на венчавки в общинската компания " Обреди ". Намалява обаче броят на българите, живеещи в чужбина, които се завръщат в родината, с цел да вдигнат женитба.

1050 двойки подписаха цивилен брак във Варна през предходната година. Най-младите, решили да минат под венчило, бяха 17-годишни, а най-възрастните влюбени се врекоха във честност в дом за остарели хора. 100 новосъздадени фамилии избраха обичайния и достоверен битов обред, който се извършва от 1976 година Класическия, който се предлага от " Обреди ", са избрали 120 двойки, а 15 младоженци са предпочели да се венчаят с изнесен обред.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР