Поради строително-монтажни работи, включително преасфалтиране на кръговото кръстовище на бул.

...
Поради строително-монтажни работи, включително преасфалтиране на кръговото кръстовище на бул.
Коментари Харесай

Променят маршрута на автобус 116 поради ремонтни дейности 

Поради строително-монтажни работи, в това число преасфалтиране на кръговото кръстовище на бул. " Шести септември “ пред " Макдоналдс “, както и довършителни действия по реконструкцията на бул. " Марица юг “, от през днешния ден за придвижване се затваря източното платно на бул. " Източен “ в правата сред двете пътни артерии. Това оповестиха от Оперативна програма " Организация и надзор на превоза “.

Очаква се при удобни метеорологични условия ремонтът да завърши в оптимално къси периоди, въпреки че плануванаъа последна дата е 22 ноември. От компанията реализатор са уверили, че за задачата ще работят и в почивните дни.

Автобусите по линия №116 в посока кв. " Изгрев “ – Митница ще се движат по следния маршрут: бул. " Марица-юг “ – спирка №412 – бул. " Марица-юг “, напряко по бул. " Марица-юг “, наляво по бул. " Източен “, надясно по бул. " Шести септември “ – спирка №138 – магазин " Билла1 “,  и  по маршрута, утвърден  с общинската транспортна скица. В противоположна посока маршрутът не се трансформира.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР