Поради строително-монтажни работи, включително преасфалтиране на кръговото кръстовище на бул.

...
Поради строително-монтажни работи, включително преасфалтиране на кръговото кръстовище на бул.
Коментари Харесай

Затварят част от бул. Източен, 116 с нов маршрут

Поради строително-монтажни работи, в това число преасфалтиране на кръговото кръстовище на бул. „ Шести септември “ пред „ Макдоналдс “, както и довършителни действия по реконструкцията на бул. „ Марица-юг “, от на следващия ден – 23 октомври /вторник/, за придвижване се затваря източното платно на бул. „ Източен “ в правата сред двете пътни артерии. Това оповестиха от Оперативна програма „ Организация и надзор на превоза “.

Очаква се при удобни метеорологични условия ремонтът да завърши в оптимално къси периоди, въпреки че плануванаъа последна дата е 22 ноември. От компанията реализатор са уверили, че за задачата ще работят и в почивните дни.

Автобусите по линия №116 в посока кв. „ Изгрев “ – Митница ще се движат по следния маршрут: бул. „ Марица-юг “ – спирка №412 – бул. „ Марица-юг “, напряко по бул. „ Марица-юг “, наляво по бул. „ Източен “, надясно по бул. „ Шести септември “ – спирка №138 – магазин „ Била1 “, и по маршрута, одобрен с общинската транспортна скица. В противоположна посока маршрутът не се трансформира.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР