Поради растящия брой заразени с коронавируса израелското правителство реши да

...
Поради растящия брой заразени с коронавируса израелското правителство реши да
Коментари Харесай

Израел връща някои ограничения заради нови случаи на короновирус

Поради растящия брой инфектирани с ковид израелското държавно управление реши да вкара от през днешния ден " междинни ограничения ", с цел да избегне налагането на обща карантина, и затваря някои публични места за уикендите, съобщи Франс прес, като се базира на управляващите.

Ограниченията ще важат от петък следобяд до неделя сутринта и това ще продължи до ново разпореждане. Затварят се заведения за хранене и спортни зали, магазини и търговски центрове, фризьорски и козметичните салони, библиотеките, зоологическите градини, музеите, басейните, туристическите атракции, стопират се и трамваите, прецизират в общо официално съобщение канцеларията на премиера Бенямин Нетаняху и министърът на опазването на здравето.

Забранява се събирането на повече от 10 души на едно място на закрито и над 20 души навън, с изключения на работните места, за които има позволение, и фамилиите в стеснен кръг.

Министерствата се затварят за публичен достъп и ще споделят с жителите единствено онлайн. Ресторантите ще могат да оферират единствено храна, която се поръчва отдалечено и се получава на място или с доставка.

Макар да не се планува ограничение на придвижването за хората, които желаят да излизат на открито, плажовете ще останат затворени всеки уикенд от 24 юли нататък.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР