Поради огромния интерес към билетите за дербито ЦСКА-София - Левски,

...
Поради огромния интерес към билетите за дербито ЦСКА-София - Левски,
Коментари Харесай

Огромен интерес за ЦСКА-София - Левски, касите ще работят извънредно

Поради големия интерес към билетите за дербито ЦСКА-София - Левски, което е на следващия ден (29 септември) от 17:00 часа на Националния стадион, касите на стадион " Българска войска " ще работят изключително през днешния ден, осведоми клубният уебсайт на " алените ". Всички искащи ще могат да си закупят билети от касите до 21:00 часа, а при формиране на опашки от чакащи, чиновниците ще продължат да продават билети. Както е известно, билети няма да се продават в деня на мача.

Билети се продават на касите на " Армията ", почитател магазина на стадиона, мрежата на Тикетпро, бензиностанциите на OMV, магазините на Office 1 и Orange, Билетен център на НДК и касите на " Арена Армеец ". В обектите, сътрудници на Тикетпро, билетите ще бъдат налични до 19:00 часа. Онлай продажбата на билети ще продължи до 23:59 часа през днешния ден. Всички, които си закупят билети онлайн, ще могат да си ги вземат преди мача единствено от почитател магазина на " Армията ", прецизираха от " аления " клуб.

Притежателите на абонаментни карти имат посочено място за Националния стадион и не се нуждаят от предложения за дербито. Деца до 7 години ще влизат на стадиона гратис. Феновете на ЦСКА-София ще бъдат настанени в секторите " А " и " Г ", а гостуващите последователи - в секторите " Б " и " В ". Цената на билетите за " А " и " В " бранш е 15 лв., а за " Г " и " Б " - 10 лв..
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР