Поради огромния брой на въпроси от спортната общественост, президентът на

...
Поради огромния брой на въпроси от спортната общественост, президентът на
Коментари Харесай

От Арда разкриха защо Белчев си тръгна, кой ще го замести и какво ще стане с чужденците

Поради големия брой на въпроси от спортната общност, президентът на Арда (Кърджали) - Петър Пешев реши да отговори на тях посредством формалната " Facebook " страница на клуба:

Защо освободихте Стамен Белчев?

- Стамен Белчев напусна Арда по лично предпочитание. Благодарихме му за всички триумфи, които той реализира с Арда. Пожелахме му триумф в идващите му инициативи и се разделихме по взаимно единодушие. С това този въпрос се изчерпва и не искам да приказвам повече на тази тематика.

Вярно ли е, че всички чужденци са освободени?

- Не. Матеус Леони, Лукас Мартинс и Румян Ховсепян остават в Арда до завършването на шампионата, в случай че то изобщо приключи. Останалите чужденци си потеглиха. По този въпрос също няма до приказвам повече.

Вярно ли е, че следващата година Арда ще играе единствено с българи?

- Не виждам да има нещо неприятно, в този момент с тези чужденци сме на 9-то място. Ако бяхме първи, да се тюхкаме. Не виждам нищо неприятно да играем единствено с българи. Още със зимната селекция загатнахме за тази наша концепция.

Какво се случва с ремонта на " Арена Арда "?

- Всичко върви по проект. Новият сезон, когато и да стартира, Арда ще играе на „ Арена Арда “. Както знаете инсталира се най-модерното LED осветяване, каквото няма на никое място на друго място в България. Теренът ще е с най-ново потомство холандска трева, която дава отговор на всички европейски условия. Светлинното табло също ще бъде най-модерното у нас. Правят се поправки още на тоалетните и много други неща на
стадиона, с цел да може почитателите на Арда да се усещат прелестно на домакинските мачове.

Кой ще е новият треньор на АРДА?

- Арда няма да остане без треньор. Искам да подчертая, че преговаряме единствено с един единствен треньор. Неговото име ще обявим публично след празниците, откакто уточним всичко и той подпише.

Какво ще пожелаете на спортната общност?

- Весели празници, останете си у дома и бъдете живи и здрави!!! Нека Господ да ни пази.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР