Поради огромните жеги и суши, като следствие, Австралия тази година

...
Поради огромните жеги и суши, като следствие, Австралия тази година
Коментари Харесай

Съзряха лика на Дявола в пожарите в Австралия СНИМКА

Поради големите жеги и суши, като разследване, Австралия тази година претърпява невиждана за цялата си история злополука - всеобщи горски пожари, които прогонват хората от родните им места, водят до човешки жертви, да не приказваме за големите вреди, нанесени на природата.

Невиждани стълбове пушек доближиха чак до Нова Зеландия, въпреки тя да е ситуирана на цели 1 600 километра в Австралия.

Като цяло, горските пожари за този континент са нещо всекидневно, само че този сезон те започнаха прекомерно рано (октомври) и обгърнаха голяма територия, единствено в щатите Южен Уелс и Виктория са унищожени над 40 милиона хектара горски масиви.

Новата година жителите на градовете, като Бейтманс Бей и Малакута, посрещнаха със злокобно обагрено в алено небе. Някои даже трябваше да се избавят на плажовете от пожарите.



Както към този момент е признато в актуалното общество, жителите на Австралия за всичките си беди упрекнаха държавното управление и в частност премиера Скот Морисън, само че някои, изключително набожните, видяха в бедите надвиснало над страната проклинание, което е наказване на висшите сили за греховете на австралийците, поради отхвърли им от верния път божи.

Един от публичните деятели на страната Крейг Калверт показа в обществените мрежи фотография, на която се вижда ликът на дявола.
Снимката е направена в щата Виктория в окръга Източен Гипсленд от прочут на Калверт, който се е борил с горските пожари, заобиколили фермата на татко му, ситуирана покрай Сарсфилд.

Ето какво е споделил неговия другар:

Борихме се с приближаващия към фермата пожар 13 часа. Няколко пъти бях ударен от загадъчни огнени топки, които като че ли скачат сред клоните на дърветата. Решавайки да снима тази естествена особеност, аз доста се учудих, когато на една от фотосите видях лицето на дявола. Показах фотографията на татко си. Поглеждайки я, той незабавно възкликна: Боже, това е ликът на Дявола!.


Интернет обаче е разграничен на две от фотографията. Някои изцяло позволяват, че това е допустимо, а всичките беди, които през днешния ден застигнаха Австралия, те приписаха на прищевките на дявола.

Скептиците на собствен ред сметнаха, че това е просто парейдолическа заблуда. Тоест хората са видели нещо сходно и сами са дорисували в съзнанието си лика на Сатаната.

От друга страна обаче, ликът на дявола се вижда ясно на фотографията без никакви въображения.



Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР