Поради очаквани значителни валежи в дните преди събитието 9 и

...
Поради очаквани значителни валежи в дните преди събитието 9 и
Коментари Харесай

Последният концерт на Slayer се мести в зала „Фестивална - Асикс Арена“

Поради предстоящи обилни превалявания в дните преди събитието 9 и 10 юли (вторник и сряда), дължащи се на мощен фронт, който ще обхване цяла България, построяването на сцената и цялата огромна продукция по последния концерт на Slayer в Парка на Летище София, би било изложено на огромен риск, като дружно с това се основат предпоставки за огромно закъснение в началния час на събитието. С оглед създалата се обстановка с неподходящата метеорологична прогноза и опитът, който както самите Slayer, по този начин и промоутърите имат с терените на парка, уредниците от EventEase и мениджмънтът на Slayer взеха решение в понеделник следобяд, концертът да бъде изместен на закрито в зала „ Фестивална “.
Всички билети важат без потребност от презаверка.
Зала „ Фестивална “ - добре позната на меломаните, се намира в кв. Гео Милев, на ул. „ Манастирска “ 35. Съоражението отвори порти под новото име „ Асикс сцена “ в края на 2017г. след повсеместен ремонт. Част от реновирането на залата се състои в нейното положително климатизиране; напълно сменени трибуни и добавени нови такива; повече и чисто нови тоалетни и други улеснения. До нея се стига с рейс на градския превоз с номер 72, като може да бъде достигната елементарно пешком от някогашния хотел „ Плиска “ на „ Цариградко Шосе “, което е отзивчиво място и предлага голям брой благоприятни условия за предвижване. Съветваме ви авансово да се информирате за съществуването на паркоместа в региона, както и за изискванията за използването им.
Програмата за концерта е както следва:
18:30 часа - отваряне на порти и допускане единствено на хора , притежаващи билети вид предпочитани и front of stage
19:00 часа - отваряне на порти за всички със общоприети билети
20:15 - 21.30 часа - Satyricon
22.00 часа - Slayer
Моля, запознайте се с останалите значими детайлности за последното шоу на метъл титаните Slayer в София на 11 юли.
Веднъж влезнали гостите нямат право да напущат залата. Ако въпреки всичко го сторят, няма да бъдат допускани назад.
Категорично се не разрешава внасянето на фотоапарати със сменяеми обективи и професионална техника за аудиo и видеозаснемане.
Забранява се влизането с обемисти раници и чанти, с размер преизпълнен 40x 42 см. На място, пред залата ще бъде обособена обособена зона за инспекцията и съхранението на персонален багаж отвън тези размери. На разположение ще е и дрешник против възнаграждение.
Не се позволява влизането на лица във очевидно нетрезво положение, както и на такива под влияние на опиати и наркотични субстанции.
Не се позволява внасянето на чадъри и остри рискови предмети като ножове и други, както и на бутилки и стъклени предмети.
Забранява се внасянето на оръжие, взривни материали и запалителни субстанции.
Забранява се внасянето на всевъзможни храни и питиета.
Пушенето на всевъзможен тип тютюневи произведения в залата е строго неразрешено, в това число и използването на елeктронни цигари.
Лица под 18г. би трябвало да бъдат с пълновръстен компаньон.
Деца до 12 години влизат без билет, само че с компаньон и декларация, която ще им бъде дадена за попълване на място.
Съветваме хората, които ще доведат дребни деца, да се настанят на трибуните в залата.
За приятното и безвредно изкарване на концерта, Ви молим да спазвате разпоредбите. Ако те бъдат нарушени, охранителите ще се погрижат да напуснете залата (без възобновяване на сумата, платена за билета!).
Куфейте на воля, викайте „ SLAAYEEER “ и дано се забавляваме отговорно!
Последни Билети за последния концерт на Slayer в България, със специфични посетители Satyricon можете да закупите по следните способи:
Онлайн Билет от http://bit.ly/SlayerBulgaria  / от системата на PaySera/
На каса: единствено от Магазин на Тъмно /ул. Иван Вазов 13, София/
В системата на Ticketportal.bg и тяхните каси в цяла България - ОМВ, Booktrading, НДК и зала Арена Армеец.
Билети на място пред залата в деня на концерта, също ще се продават на цени от 95лв за постоянен билет и 120лв за предпочитан достъп и зона пред сцена.
 
 
И не забравяйте: SLAAAAAAAYEEEEEER!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР