Поради обявена грипна епидемия в 770 училища в страната днес

...
Поради обявена грипна епидемия в 770 училища в страната днес
Коментари Харесай

В 770 училища в страната няма да се учи днес

Поради оповестена грипна зараза в 770 учебни заведения в страната през днешния ден няма да има образователни занятия, заяви Министерството на образованието и науката тази заран.

За 138 учебни заведения в област Бургас грипната почивка беше удължена в понеделник до края на седмицата - 2 февруари. В столицата София са прекратени занятията в 276 учебни заведения също до петък. В 40 учебни заведения в област Сливен и 71 учебни заведения в област Русе няма да се учи от през днешния ден.

Вчела Община Варна разгласи грипна почивка, само че не и цялата област. По тази причина в общината са затворени 63 учебни заведения, само че в региона има образователни занятия. В 13 учебни заведения в област Габрово и в 61 учебни заведения в област Монтана няма да има образователни занятия до 2 февруари. Обявена е грипна почивка и за 60 учебни заведения в област Хасково и за 44 учебни заведения в област Ямбол.

Още четири учебни заведения са категорично изброени в известието на МОН: ОУ " Иван Вазов " в село Мусачево, Софийска област, ОУ " Св. Св. Кирил и Методий " в с. Ставерци, община Долна Митрополия, област Плевен; СУ " Хр. Ботев " – гр. Белоградчик и ОУ " Васил Левски " – с. Бойница, област Видин.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР