Поради несъвършенства на действащото законодателство и непоследователната политика на правителството,

...
Поради несъвършенства на действащото законодателство и непоследователната политика на правителството,
Коментари Харесай

Гечев: Отделни групи фирми са поставени в неравностойни пазарни условия

„ Поради недостатъци на настоящото законодателство и непоследователната политика на държавното управление, обособени групи компании са поставяни в неравностойни пазарни условия, позволяващи извличането на огромни облаги от едни, за сметка на голям брой дребни и междинни компании “.
Това уточни по време на парламентарния надзор депутатът от Българска социалистическа партия Румен Гечев.
 Политолог уточни по какъв начин доста дребни компании отиват към банкрут, а управляващите пробват да объркат хората Политолог уточни по какъв начин доста дребни компании отиват към банкрут, а управляващите пробват да объркат хората
Целият диалог за Конституцията по абсурден метод беше изопачен от самите ръководещи. Те пробваха да поемат политическата инициати...
Той изясни, че в обсъжданото законодателство не са регистрирани европейските практики в тази характерна сфера, вследствие на което се деформира пазарът и десетки компании понасят големи загуби.
Според него би трябвало да се внесат нужните корекции в нормативната база, тъй че да не се допусне монополизация в интерес на свързани с властта лица, чиито пипала проникват в цялата стопанска система.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР