Поради неочаквани технически причини се налага концертът на рок легендата

...
Поради неочаквани технически причини се налага концертът на рок легендата
Коментари Харесай

Шамар за бургаските фенове! Местят концерта на Смоуки във Варна

Поради непредвидени механически аргументи се постанова концертът на рок легендата SMOKIE в Бургас на 9.02 да се реалокира в Двореца на Културата и Спорта във Варна на 8.02 от 20ч. 
За облекчение от волейолния клуб на " Лукойл Нефтохимик " дават безвъзмездни рейсове, които ще превозят всички почитатели на SMOKIE от Бургас до Варна на 8.02 и след концерта ще ги върнат назад. Вече са проведени 10 рейса.
Всеки, закупил билет, както и тези, които нямат билети към момента, могат да се запишат с две имена и телефон на лист на касата на Държавна Опера Бургас, като се обадят или отидат на място, до края на деня на 7.02. 
В 16:30ч на 8.02 ще бъдат взети с рейс от Държавна Опера Бургас. Закупените билети важат с презаверка на касата на Двореца на Културата и Спорта Варна, а за тези, които към момента нямат места, могат да си закупят на касите на ДКС, OMV, Office 1 и онлайн на Ticketpro.bg. 
Тези, които нямат опция да участват, могат да върнат билета си на касата, откъдето е закупен от 1 до 30 март 2018г.
От през днешния ден можете да се запишете за безплатния транспорт за концерта на SMOKIE във Варна на 8.02.
Билети по 30лв. и ВИП 40лв. можете да намерите на касите на ДКС Варна, Фестивален и Конгресен Център, OMV, Office 1, Orange, На Тъмно, Usit Colours и онлайн на Ticketpro.bg.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР