Поради наказание, наложено от УЕФА, предстоящата среща от първи квалификационен

...
Поради наказание, наложено от УЕФА, предстоящата среща от първи квалификационен
Коментари Харесай

Видеостена за феновете на Левски за реванша с Ружомберок

Поради наказване, наложено от УЕФА, идната среща от първи квалификационен кръг на Лига Европа с тима на Ружомберок ще се играе при затворени врата и стадион " Виваком Арена - Георги Аспарухов " ще бъде без аудитория.

Във връзка с това ще бъде конфигуриран огромен екран в зоната пред бранш " А " (Вход 3), на който ще може да се следи реванша със противника от Словакия, написа формалният уебсайт на " сините ".

" Каним всички последователи, искащи да поддържат обичания тим, да се причислят към нас.

За събитието ще има обезпечени два пропускателни пункта за достъп: от парка (до параклиса) пред бранш " А " на стадиона и през централния вход - арката към бранш " А " от улица " Река Велека ". Подстъпите ще бъдат отворени два часа преди началото на мача.

Във връзка с провеждането на събитието, ПФК " Левски " моли към всички последователи да се въздържат от потреблението на алкохол, провокации, потребление на пиротехнически средства (бомбички фойерверки и др.) или флагове с непозволени знаци, защото според напътствията на УЕФА, всяко сходно деяние ще се смята за осъществено на стадиона и констатирането му би довело до тежки наказания за клуба, елиминация и възбрана за бъдещо присъединяване в еротурнирите.

Нека всички дружно се обединим към обичания тим и да не помрачаваме най-светлата за нас дата, тъкмо в навечерието й - 182 години от рождението на Апостола, като покажем, че можем да бъдем единни.

Припомняме, че като част от дълготрайната тактика на клуба да възкреси любовта на децата към спорта, и в частност към футбола, дуелът - реванш от първия квалификационен кръг на Лига Европа сред " Левски " и " Ружомберок " може да бъде посетен гратис от проведени групи деца до 14 годишна възраст от образователни заведения, спортни школи/организации. Мачът е на 18 юли, четвъртък от 19:30 часа на стадион " Виваком Арена - Георги Аспарухов ".

Според регламента на Европейската футболна асоциация (УЕФА), клуб който изтърпява наказване - домакинство пред празни трибуни, има право да допусне на трибуните деца до 14 години.

Условието това да се случи е всяка група от 10 деца да бъде придружавана от не повече от един възрастен (треньор, учител, педагог и т.н), като за всяка група би трябвало да бъде попълнена декларация с данните на придружителя и всяко едно от децата ", написа още уеб сайтът на клуба.
 В Австрия: Дени Алар не желал в Левски, само че нямал различен избор
В Австрия: Дени Алар не желал в Левски, само че нямал различен избор

" Сините " били единствената алтернатива пред нападателя
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР