Поради лошата метеорологична прогноза и невъзможността сложната озвучителна апаратура и

...
Поради лошата метеорологична прогноза и невъзможността сложната озвучителна апаратура и
Коментари Харесай

Заради дъжда `Опера в парка` се връща на сцената

Поради неприятната метеорологична прогноза и невъзможността комплицираната озвучителна инсталация и театралната машинизация да се реалокират в последния миг от парка на Военна академия “Г.С.Раковски ” в Операта, спектаклите на мюзикъла “MAMMA MIA! ” на 24 и 25 юни ще се играят на сцената на Софийската опера и балет от 20.30 часа.

За феновете, които не са се осведомили за смяната, са обезпечени рейсове пред Военна академия, оповестяват от културното ведомство.

Десетото юбилейно издание на фестивала „ Опера в парка ” се организира от 21 юни до 14 юли в парка на Военната академия „ Г. С. Раковски ”.

Тази година " Опера в парка " има извънредно богата и разнообразна стратегия – две оперни продукции, три балетни и още толкоз спектакли за най-младата аудитория. 

Всяка събота и неделя малките фенове ще срещнат приказните герои на втората сцена в парка на Военната академия, където ще се играят същински събития и случки от света на приказката – " Червената шапчица ", " Вълкът и седемте козлета ".

Пълната стратегия на фестивала „ Опера в парка ” ще намерите на: https://www.operasofia.bg/repertoar/festivali/opera-v-parka

  
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР