Поради липсата на бронирани превозни средства германската армия е принудена

...
Поради липсата на бронирани превозни средства германската армия е принудена
Коментари Харесай

"Билд" с неочаквано разкритие за немската армия

Поради неналичието на бронирани транспортни средства немската войска е принудена да употребява елементарни коли за образование, оповестява "Билд ".

По-специално, Бундесверът изпитва усложнения с бронетранспортьора „ Пума “, който получи славата на „ проблематично дете” в армията. В момента единствено една пета от тези машини се намират в бойна подготвеност, написа изданието, базирайки се на секретни данни от немската войска.



Според вътрешната документи на Бундесвера, главните аргументи за тази обстановка са неналичието на аварийни елементи и компликацията при поддръжката, отбелязва "Билд ". В тази връзка немската войска в процеса на образование минава към различни разновидности.

По този метод немската войска предлага да се обмислят „ новаторски разновидности за образование “. Както показва изданието, това значи, че подразделения, които нямат задоволително машини "Пума " за осъществяване на извършения, би трябвало да употребяват вместо това елементарни коли. Според Билд, заради плачевното финансово състояние, редица немски командири към този момент са употребявали този способ.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР