Поради комплексността на заболяването е изключително важно лечението да се

...
Поради комплексността на заболяването е изключително важно лечението да се
Коментари Харесай

Надежда и за безнадеждните

Поради комплексността на болестта е извънредно значимо лекуването да се прави в профилирани центрове. В Центъра за лекуване на рак на перитонеума към Анадолу Медицински Център мултидисциплинарен екип от експерти прави всички медицински прегледи, реализира лекуването и проследяващите грижи във възстановителния интервал. На пациентите се дава подробна информация за всички стадии на лекуване. Те могат напълно да разчитат на знанията, опита и посветеността освен на екипа на профилирания център за лекуване на рак на перитонеума, само че и на целия екип на Анадолу Медицински Център.

Създаването на профилирани центрове за лекуване на избрани типове рак отразява задачата на Анадолу Медицински Център да усъвършенства качеството на живот на своите пациенти, предлагайки здравни услуги на международно равнище. В центровете за лекуване на рак на гърдата, уроонкологични болести, саркома, трансплантация на костен мозък и новия профилиран център за лекуване на перитонеален рак, специалистите в разнообразни медицински области, профилирани за избрани типове рак, съчетават медицински практики в мултидисциплинарен метод. Онкологията, за разлика от доста други области в медицината, е науката, включваща в себе си многочислени науки. Това е повода, най-успешните онкологични клиники като Анадолу Медицински Център да ползват мултидисциплинарния метод.

Същността на мултидисциплинарния метод се свежда до това диагностиката, оценката и проекта за лекуване на пациента, както и резултатите по време и след лекуването да се правят от „ Онкологичен съвет “, в който вземат участие всички лекари, които имат отношение към онкологичното заболяване. Департаментът по онкология, сплотяващ профилираните центрове към Анадолу Медицински Център дава преимущество експерти във всички области да работят на едно място, под един покрив, целодневно и най-важното в естетика между тях.

Повече за профилираните центрове за лекуването на рак може да прочетете тук>>>

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР