Поради големия размер на гърдите си, моделът на PlayBoy Линдзи

...
Поради големия размер на гърдите си, моделът на PlayBoy Линдзи
Коментари Харесай

Модел на "Плейбой", която се жалваше от големите си гърди, взе решение: Няма да си намалявам бюста!

Поради огромния размер на гърдите си, моделът на PlayBoy Линдзи Пелас (Lindsey Pelas) непрекъснато изпитва ужасна болежка в гърба, само че 26-годишната хубавица отхвърля всякаква хирургически интервенции. Линдзи декларира, че би била луда, в случай че се откаже от гърдите си, всяка от които тежи 5 кг, оповестява New York Post. " Когато бях на 11 години, поставях памука в сутиена и се молех да имам огромни гърди, когато порасна. Това беше най-голямото ми предпочитание. И няма да го трансформира за нищо на света ", декларира Линдзи.



През август моделката призна, че по време на еротични фотосесии й се постанова да се усмихва, въпреки че изпитва болежка.



" Аз непрекъснато пострадвам от болки в гърба. Консултирала съм се с доктор, само че той не може да каже какво тъкмо предизвиква болката. И това е необичайно. Аз съвсем в никакъв случай не нося сутиен, само че предпочитам по-подходящи облекла ", споделя още хубавицата.



Линдзи счита да посвети цялостен календар на тематиката за своите огромни гърди, като ще го назова " Почти гола ". Моделът твърди, че голите фотоси й оказват помощ да се усеща свободна.



Линдзи се реалокира от Луизиана в Лос Анджелис преди три години. Списанията GQ и Максим я нарекоха " най-горещата жена в света ".

Превод и редакция: БЛИЦ





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР