Поради големия интерес, свързан с реда за влизане в Гърция

...
Поради големия интерес, свързан с реда за влизане в Гърция
Коментари Харесай

Външно с ценни съвети за българите пътуващи за Гърция

Поради огромния интерес, обвързван с реда за влизане в Гърция от 1 юли 2020 година, Министерството на външните работи посредством посолството ни в Атина е сложило въпроса пред гръцките управляващи за какво в нововъведения за попълване електронен формуляр от петте Граничен контролно-пропусквателен пункт сред България и Гърция са посочени единствено два - " Кулата - Промахон " и " Маказа - Нимфея ". От Министерство на външните работи обаче прецизират, че все още не са получили отговор.

" Съветваме българските жители от на следващия ден да минават единствено от двата вероятни за онлайн регистрация пункта, като се ангажираме да продължим да търсим информация за проектите на гръцките управляващи ", осведомят от Министерство на външните работи.

Вчера стана ясно, че пътуващите към Гърция, които не са попълнили новата онлайн декларация, няма да могат да влязат на територията на страната. Всички туристи ще бъдат задължени да попълнят онлайн нов формуляр, в който ще се съдържа информация за страната, от която идват, както и адрес на дестинацията за престой в южната ни съседка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР