Поради големия интерес Александра Сърчаджиева отново ще представи в Бургас

...
Поради големия интерес Александра Сърчаджиева отново ще представи в Бургас
Коментари Харесай

Александра Сърчаджиева отново представя спектакъла си в Бургас

Поради огромния интерес Александра Сърчаджиева още веднъж ще показа в Бургас спектакъла си „ На живо ”. Постановката ще се играе на 15 февруари от 19.00 часа в зала „ Тончо Русев ” на Културен дом НХК.  

Представлението е по текст на Яна Борисова и с режисьор Димитър Коцев-Шошо – наследник на именития Константин Коцев. Участва и Радена Вълканова. Биографичната пиеса, която споделя за най-трудните и най-хубави мигове в живота на актрисата, ще разкрие несподелени до момента моменти, които ще изненадат даже и околните й.  
Ето я Алекс Сърчаджиева без грим (СНИМКА)
Александра Сърчаджиева е следващата звезда, която не се тормози да покаже по какъв начин наподобява в действителност в обществените мрежи. Наскоро 38-годишн...
Прочети повече
Чаровната актриса, която взе участие в последния сезон на хитовия медицински сериал на NOVA „ Откраднат живот “, споделя, че в този моноспектакъл се споделя за самата нея. Представлението е премисляно дълго време, напълно основано е от житейските истории на Алекс. Идеята ѝ хрумнала след забавна преживелица, която се разиграла единствено два месеца след гибелта на Иван Ласкин. Неин другар я помолил да опише някаква занимателна история на фирмено събитие и въпреки да била още в печал, Алекс въпреки всичко се съгласила и отишла на уговореното място. Оказало се обаче, че залата е препълнена, а част от искащите да я гледат не съумели да влязат. „ Забелязах, че хората се смеят доста повече на моите истории, в сравнение с комедиите, в които играя. После плачеха на други “, призна Алекс, която разкрила без да желае ентусиазъм за моноспектакъла си. „ Искам да покажа себе си. Хората ме познават от сцената или като водеща, само че в този момент ще направя дисекция на себе си “, разкри актрисата. Сценарият е на Яна Борисова, а режисьор е Димитър Коцев – Шошо, наследник на именития Константин Коцев. Спектакълът ще се играе на 15 февруари от 19ч. в зала „ Тончо Русев ” на Културен дом НХК.  

Билетите са пуснати в продажба на касата на НХК. За резервация и повече информация тел.0894898098-Маруся Русева-организатор /Арт ателие/.

Още от БУРГАС:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР