Поради големия брой запитвания продажбата на абонаментни карти за мачовете

...
Поради големия брой запитвания продажбата на абонаментни карти за мачовете
Коментари Харесай

ЦСКА-София продължава кампанията с абонаментните карти

Поради огромния брой запитвания продажбата на абонаментни карти за мачовете на ЦСКА-София за сезон 2018/2019 година продължава през цялата акция. Заявката става на място в офиса на администрацията на " Армията " (над съблекалнята на мъжкия отбор) всеки работен ден от 09:00 до 17:00 часа. Администрацията работи изключително и преди всеки домашен мач, като в деня на дуела с Етър (21 октомври, неделя) карти ще се декларират от 17:00 часа до старта на мача в 20:00 часа.

Цените на картите са както следва:

- Сектор А - 290 лв.

- Сектор В - 180 лв.

- Сектор Г - 90 лв.

- ВИП ложа - 2000 лв.

Картите ще важат за домакинските мачове на ЦСКА-София на стадион " Българска войска " и Националния стадион в Първа лига и шампионата за Купата на България.

Предлагат се специфични фамилни абонаментни карти за бранш " В ". При засвидетелствуване на роднинска връзка, за първата закупена карта ще се заплаща цялата сума, при втора закупена карта, фенът ще получи 25% отстъпка, а при трета карта за член на фамилията за бранш " В " ще би трябвало да бъдат платени единствено 50% от цената на абонаментната карта. Деца сред 14 и 18 години ще могат да си закупят карта за бранш " В " на стойност 100 лв., а в случай че тя е част от фамилен пакет, тя ще би трябвало да заплатят надлежно 75 лв. или 50 лв..

Снимка: Булфото
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР