Популярното издание Liverpool Echo направи кратък очерк на тема №1

...
Популярното издание Liverpool Echo направи кратък очерк на тема №1
Коментари Харесай

В Англия за Боби: По-известен с перуката, отколкото с изявите си

Популярното издание " Liverpool Echo " направи къс етюд на тематика №1 в международния футбол през днешния ден - оставката на Борислав Михайлов след расисткия скандал, който се развихри по време на срещата България - Англия. Президентът на БФС отхвърли да оваканти поста си непринудено, само че след няколко часа размисъл именитият вратар се съобщи под натиска както на футболните почитатели, по този начин и този на премиера Бойко Борисов. 
Английското издание написа, че " опозореният президент Борислав Михайлов " е напуснал поста си и прецизират, че директно преди мача е бил доста сериозен по отношение на предизвестията от страна на Англия, че ще има расизъм на стадион " Васил Левски ". Припомня се и фактът, че неговият наследник - Николай Михайлов, е минал в Ливърпул, само че по този начин и не е изигирал нито един мач за " алените " от " Анфийлд ". 
По-интересно е по какъв начин Катрин Бейт - журналистката, написала дописката на оставката на Михайлов, разказва крактия престой на именития вратар на Острова: " Михайлов-старши също е бил вратар и има над 100 мача за страната си, в това число по пътя към полуфиналите на Световното състезание през 1994-а година. 
Неговият интервал в Рединг обаче беше надалеч от сполучлив и той закупи надалеч по-голяма известност с известната си перука, в сравнение с с изявите си на вратата. 
Михайлов е член на Комитета към УЕФА от 2011 година, като българинът изясни оставката си като " разследване от създалото се напрежение ", само че не сопменава тематиката расизъм в изказването си ", приключва материалът на локалния вестник. В същото време медиите на Острова желаеха грубо наказване за България поради расисткия скандал (подробности четете тук)
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР