Популярността на водката в Русия може да се обясни с

...
Популярността на водката в Русия може да се обясни с
Коментари Харесай

Русия празнува деня на водката

Популярността на водката в Русия може да се изясни с бързия резултат на замайване, който може да се съпостави с бързодействаща анестезия и икономическите изгоди – тя е най-евтиният високоградусов алкохол, осведоми РИА Новости във връзка Деня на водката, съобщи БГНЕС.
" Употребата на водка води до доста бързо замайване и най-често тя се пие не за наслаждение, а с цел да се не помни нещо, постоянно я употребяват като анестезия ", споделя експертът по наркомании доктор Брюн.
Според него, мощните питиета, в това число водката, не оказват помощ да се отпуснете, а по-скоро подтикват човек към някаква интензивност и работят като стимуланти. " Много е мъчно да си представим шумна компания, която пие бира или изсъхнало вино. Обикновено тези хора водят спокоен диалог. Когато се пие водка, налице е напълно друга картинка ", съобщи Брюн.
" Водката към момента е доста известна алкохолна напитка в северните страни, в това число в Русия ", акцентира експертът.
Като цяло, потреблението на алкохол в Руската федерация понижава - през последните 10 години спадът е най-малко два пъти, най-много поради разнообразни ограничения на страната за битка с алкохолозима.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР