Популярността на Направи така ме изненадаНе живея за миналотоЩе видим

...
Популярността на Направи така ме изненадаНе живея за миналотоЩе видим
Коментари Харесай

Попфолк изпълнителката Емануела пред „Труд”: Люти страсти горят в песните ми

Популярността на „ Направи по този начин ” ме изненада

Не пребивавам за предишното

Ще забележим по какъв начин ще се развият нещата с Мартин

Попфолк изпълнителката Емануела още веднъж прикова вниманието към себе си с присъединяване си в риалити формата „ Биг Брадър ”. Певицата за повторно прекрачи прага на Къщата на Големия брат, само че този път напусна формата по лично предпочитание преди огромния край, който е в понеделник (10 декември). Пред „ Труд ” фолк звездата описа за усещанията си от шоуто втория път, в какви връзки е с половинката си Мартин, с който излязоха дружно от формата, триумфите на новата й ария „ Направи по този начин ” и каква е формулата за основаване на шлагери.
 Второто присъединяване на Емануела в риалити предаването „ Биг Брадър ”  Второто присъединяване на Емануела в риалити предаването „ Биг Брадър ”  Второто присъединяване на Емануела в риалити предаването „ Биг Брадър ”
„ Мисля, че напуснах Къщата тъкмо когато трябваше, тъй като след излизането ми се усилиха свадите и съквартирантите бяха доста изнервени от изолацията. Аз съм доста огромен почитател на играта и дори този път ми беше доста по-хубаво да съм вътре, в сравнение с предишния. Беше много по-забавно и съквартирантите са доста готини хора, като се изключи Цветан ”, съобщи Емануела.

По мотив напрежението и свадите, които виждаме сега в шоуто, към нея също имаше провокации, само че тя като че ли запазваше самообладание и не започваше първа разногласието. „ Аз съм си такава и в действителния свят. Не мисля, че би трябвало да се карам с някого или да потвърждавам каквото и да било. Животът самичък демонстрира нещата какви са и ориста санкционира тези, които вършат неприятни неща. Не обичам да влизам в спорове. Достатъчно мои персонални драми си имам, с цел да се занимавам с проблемите на хората ”.

На въпрос какви са връзките й с мъжа до нея Мартин Николов сега, Емануела отговори: „ С Мартин постоянно сме били другари и дали ще останем дружно или не, един Господ знае. В положителни връзки сме сега, само че аз не съм доста подобаваща половинка за него, защото имам задължения, работа, деца, а той е по-свободен от мен. Така че, ще забележим по какъв начин ще се развият нещата ”.

По думите й разликата сред първото й присъединяване в „ Биг Брадър ” през 2016 година и в този момент са съквартирантите, които са „ милион пъти по-готини от предходните ”. „ Това е нещото, което най-вече желаех още преди да вземам участие в „ Биг Брадър ” първия път. Тогава бях доста разочарована от хората, тъй като чаках нещо напълно друго. Този път всички бяха и не престават да са готини ”.
 Най-новият план на фолк звездата – „ Направи по този начин ”, залага на позитивния текст, за разлика от последните й няколко части. Най-новият план на фолк звездата – „ Направи по този начин ”, залага на позитивния текст, за разлика от последните й няколко части.
Звездата на „ Пайнер ” описа и за новия й план „ Направи по този начин ”, който се обрисува да е един от шлагери за сезона и към този момент е с над 2 млн. гледания в интернет. „ Винаги, когато сътворявам обещано парче, съм въодушевена от друг детайл. Този път водещо беше текстът, който е доста друг. Искаше ми се да е малко по-позитивна и по-предизвикателна ария. Но имах подозрения, че няма доста да се хареса, защото моите почитатели са привикнали да ме виждат в „ нападателна ” роля, което сега е наклонност в попфолка. Въпреки това обаче „ Направи по този начин ” се получи доста добре ”, показа хубавицата с изумрудени очи.

Това течение в жанра се следи от известно време насам. Самата изпълнителка също прави части, които следват наклонността с по-агресивни текстове и държание, и те са се получавали доста сполучливо, само че в този момент е изтъкнат резултатът, че и позитивното също се харесва. „ Така е, което на мен ми беше малко необичайно. Може би се харесват двете крайности. С тази ария към този момент малко се обърках и дори се чудя идната по какъв начин да я направя ”, засмя се попфолк изпълнителката.

На въпрос дали обаче триумфът на „ Направи по този начин ” не се дължи най-вече на нейното име, Емануела е безапелационна, че това не е по този начин. „ Зад дадена ария и клип стоят текстописци, композитори, компания „ Пайнер ”, аз като реализатор и други, тъй че считам, че зависи от целия екип, а не от един човек ”.

Фолк дивата, която от към 3 години пуска шлагер след шлагер и провокира голям интерес измежду феновете на жанра, споделя, че не знае каква е формулата за триумфа й. „ Ако знаех формулата, щях да работя единствено по нея. Нямам визия за какво по този начин се получи, само че резултатът, несъмнено, ме радва ”, посочи хубавицата.
 Емануела е измежду най-известните и търсени реализатори за участия у нас.  Емануела е измежду най-известните и търсени реализатори за участия у нас.
Певицата описа още, че разделя кариерата си на два стадия – преди да се причисли към компания „ Пайнер ” и по-късно. „ Моята фантазия постоянно е била да бъда там и се веселя, че я реализирах ”, призна Емануела и добави, че харесва всичките си планове. „ Песните ги върша с доста предпочитание и упования. Мога да кажа, че последната ми балада „ Пожелавам ти ” ми е по-емоционална. Историята, разказана в нея, допира и мен. Това е едно от нещата, които постоянно съм желала да изпея. Даже когато бях в Къщата, ни я пуснаха една заран, след което аз се разсъниха и се разплаках. Сещам се и за „ Нотариално удостоверен ”, която също ми е на сърце ”, сподели хубавицата.

Емануела нееднократно е споменавала, че с изключение на с творчеството си се гордее и с двете си деца. На въпрос дали е мъчно да си работеща майка, изключително когато си измежду най-популярните и търсени реализатори у нас, както е в нейния случай, тя отговори: „ Винаги едното е за сметка на другото. Тоест, аз да имам работата и децата си, само че да нямам половинка до себе си. Много е мъчно да задържиш някого по този метод, тъй като нямаш време. В един миг индивидът до теб те упреква, че ти си отговорна, а в действителност си изнемощял и силите ти стигат до това да работиш и да си гледаш децата. Така се стига до стадий, в който би трябвало да избереш. Нямам по какъв начин да имаш и трите вкупом – работа, деца и половинка. Дори мои другари ми се сърдят, тъй като от време на време нямам сили и за тях. Както се споделя, когато ти дават нещо, ти лишават друго. Но за момента този метод на живот не ми пречи ”.
 Свободното си време певицата прекарва със фамилията си. „ С дребния ми наследник гледаме детски филми, ритаме топка, разхождаме се ”, споделя Емануела. Свободното си време певицата прекарва със фамилията си. „ С дребния ми наследник гледаме детски филми, ритаме топка, разхождаме се ”, споделя Емануела.
Свободното си време фолк звездата прекарва със фамилията си. „ Занимавам се с дребния ми наследник. Гледаме детски филми, ритаме топка, разхождаме се. Общо взето, съм единствено с него. За себе си нямам доста време ”, показа хитовата изпълнителката, която наскоро пусна и нов албум със заглавие на една от обичаните й песни – „ Нотариално удостоверен ”.

По този мотив майката на две деца признава, че е мъчно да се издават дискове в България, само че в последна сметка, когато направиш толкоз доста песни, е хубаво да се съберат на едно място и да се издаде албум. „ Иначе остават някъде в пространството. Според мен е хубаво да издаваш подобен план, когато има качествени части в него, само че всеки самичък си преценя по какъв начин да постъпи. Аз счетох, че е най-добре да пусна албума в този момент, с цел да мога да натрупам следващата година материали за нов ”, изясни Емануела.

Тя разяснява и наклонността от прочут интервал насам да се подчертава доста върху гледанията в интернет. Дали преглежданията онлайн или песента да се пуска по клубовете е по-важно, фолк звездата дава отговор по този начин: „ Усетих, че гледанията станаха доста значими. Обаче не разбирам за какво. Може една ария да е доста гледана, само че да не е шлагер, както и противоположното. Явно стремежът към доста преглеждания се трансформира в някакъв тип мода. Да, и на мен няма да ми бъде прелестно, в случай че някоя моя ария не е доста гледана, само че като изляза и чуя, че тя е шлагер по клубовете, значи хората я харесват и желаят да я слушат. Това в действителност ми е значимото – хората да я харесват. Някои даже могат да си кажат: „ е да, но в случай че няма гледания, значи не се харесва ”. Това не е тъкмо по този начин. Имала съм песни, които нямат чак толкоз преглеждания в интернет, а са били шлагери дълго време. Пример за това мога да дам с „ Като теб ”, която до ден сегашен е доста настояща и когато стартира да я пея, хората напряко „ изригват ”. Но пък няма гледанията на другите ми шлагери като „ Виновна ”, примерно ”.

Красавицата издаде и дали влага персонални прекарвания и случки в музиката си, или тези провокативни детайли, които чуваме, са единствено „ креативна небивалица ”. „ Естествено, че влагам същинска неща от живота в музиката, било то мои персонални прекарвания или случки на познати. Понякога и по-интересните изявления, които слушам, си ги протоколирам и ги нагласям с други думи по този начин, че да станат тематики на песни. Моят озвучител също доста ми оказва помощ за тези хрумвания. Съответно по-късно текстописците „ обличат ” частите ”, изясни звездата.

На въпрос дали съжалява за неща, които е правила или казвала в предишното, Емануела изрично отговори негативно. „ Аз не живя за предишното. Не можеш да го върнеш, не може да се промени, нищо не можеш да направиш по въпроса – казано, речено, направено, това е. Не мисля, че би трябвало да се съжалява. Ако има нещо, с което съм сбъркала, по-скоро бих го поправила в бъдеще ”, сподели фолк дивата.

А по отношение на най-големите й победи в живота, Емануела съобщи, че само се бори за себе си и за фамилията си и това ще продължи да го прави до самия край. „ Не мога да кажа дали съм победила още, като цяло животът не се побеждава – той просто ни се дава и след това се лишава ”, посочи певицата.

Според нея от всички нас зависи по какъв начин ще го изживеем и какви избори ще създадем. „ Понякога може изборите да са неверни, само че пък това да докара до по-малкото зло. Важно е в случай че човек сбърка, да го одобри като урок и да не се повтаря, както и да има постоянно смелостта да се извини. Когато аз съм бъркала, постоянно съм се извинявала. Не че това нещо ще промени или че аз ще се усещам по-добре. Напротив, считам, че това просто е едно почтено държание ”, призна звездата на „ Пайнер ”.

 емануела Емануела също по този начин бе безапелационна, че няма никакъв късмет с Цветан да се сдобрят след всичките му изявления в Къщата. „ Аз вътре се наслушах на доста неща. Не одобрявам хора, които се пробват да бъдат известни на гърба на други. Това е моето мнение. Изобщо нямам никакво желание да имам подобен вид хора към себе си. Особено след измислиците, които наговори. Да не приказваме, че е имало и обиди и псувни, за които аз към този момент съм взела ограничения. Защото това за мен е безсрамие и в случай че в този момент му се размине, то тогава всеки ще стартира да си разрешава такова държание, което не е редно. Нямам срещу да се приказват истини. Аз самата споделих – в никакъв случай не съм криела нищо, когато съм сбъркала постоянно си споделям. Но да се приказват измислици и по този начин да се наскърбяват хора, от които си изкарваш хляба, е най-малкото неприлично ”, добави изпълнителката на „ Гледай ме на фотография ”.

Плановете на Емануела за идните празници са на Бъдни вечер и Коледа да бъде с дребния си наследник, а огромният най-вероятно ще бъде с приятелката си. Споменавайки огромния й наследник, запитахме певицата дали той продължава да не желае да се демонстрира в общественото пространство и да бъде прочут като нея. „ Изобщо не желае. По този метод детството му мина ужасно и до в този момент продължава да не желае да се бърка в средите на шоубизнеса и да бъде различим ”, добави Емануела.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР