Популярността на американския президент Доналд Тръмп спада на фона на

...
Популярността на американския президент Доналд Тръмп спада на фона на
Коментари Харесай

Популярността на Тръмп спада на фона на опасения, свързани с икономиката

Популярността на американския президент Доналд Тръмп спада на фона на възходящите опасения по отношение на стопанската система, предават Франс прес и Българска телеграфна агенция.

Агенцията се базира на оповестено през днешния ден изследване на вестник " Вашингтон пост " и на телевизия Ей Би Си.

Доброто положение на американската стопанска система е един от централните детайли от акцията за преизбирането на Тръмп за втори президентски мандат следващата година.

" Нашата стопанска система е мощна, страната ни е мощна, в никакъв случай не сме били в по-добро положение ", съобщи американският президент във видеоклип, оповестен през уикенда в Туитър.

Според изследването на " Вашингтон пост " и Ей Би Си рейтингът на известност на Тръмп измежду американците е понижен до 38 %. За съпоставяне - през юни той е бил 44 %.

Макар 56 % от американците да са на мнение, че стопанската система е в " чудесно " или " положително " положение, броят им е понижен спрямо предходната година (тогава по този начин са мислили 65 процента). Шест от 10 американци считат, че е " много евентуално " или " по-скоро евентуално " следващата година Съединени американски щати да влязат в криза.

Четиридесет и три % от участвалите в изследването американци са на мнение, че точно политиката на Тръмп в областта на търговията и стопанската система е нараснала заплахата от криза следващата година. Само 16 % считат, че политиката на Тръмп понижава този риск.

Само 35 % от американците утвърждават дейностите на Тръмп против Китай, а 56 % не ги утвърждават.

Шест от 10 американци са изразили опасения, че комерсиалната война с Пекин ще аргументи усили цените на потребителските артикули за семействата.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР