Популярно кафене с котки в Санкт Петербург търси поминък на

...
Популярно кафене с котки в Санкт Петербург търси поминък на
Коментари Харесай

В Петербург предлагат дистанционна работа на котките

Популярно кафене с котки в Санкт Петербург търси занаят на питомците си в изискванията на обществената изолираност поради ковид, като предлага да работят отдалечено, заяви ТАСС,цитирана от Българска телеграфна агенция.

"Котките извършват отговорностите си - бягат в колело, играят, скачат, спят красиво, мяукат мощно и т.н.т., а вие ще ги наблюдавате на уеб страницата или по време на лъчение " - написа пресслужбата на кафенето. Възнаграждение ще получават с дарения в интернет.

Ветеринари: Котките да не излизат от вкъщи - коронавирусът може да се задържи в козината им

На страницата "Котешка република " в обществените мрежи са разказани питомците на кафенето, измежду които има и някогашни "служители " на Ермитажа - Луна Сметанкина, Мари-Ан Коло и Мару, който може да взема решение математически задания, като споделя отговорите със звънчета. Черната бомбайска котка Саломе може да скача от маса на маса, мейнкунът Хемингуей - да се излежава царствено, а манчкинът Мурзик - да театралничи за фотоси. През май измежду тях ще бъде избран най-хубавият чиновник.

Кафенето още предлага котки чартърен за дома, тъй като те са доста приятна компания в самоизолирането.

Котките на Ермитажа са измежду туристическите атракции в Санкт Петербург. Продаваат се такива сувенири, отдадени са им литературни творби. Има и подобен туристически маршрут. На работа в музея в този момент са няколко десетки пухкавелки, с цел да пазят картините от мишки. Най-известен е белият Ахил, който предсказваше резултатите от мачовете от международното състезание по футбол през 2018 г.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР