Популярният водещ Стефан Щерев се оказа доста прагматичен човек, разбра

...
Популярният водещ Стефан Щерев се оказа доста прагматичен човек, разбра
Коментари Харесай

Стефан Щерев сам си изпраща пратки

Популярният водещ Стефан Щерев се оказа много прагматичен човек, разбра HotArena.

В момента артистът, нашумял като водещ в Българска национална телевизия, отмаря на родното Черноморие. Преди няколко дни Щерев бе видян от папараците на „ Уикенд ” да влиза с огромен кашон в офис на куриерската компания „ Еконт ” в Царево. 46-годишният актьор бе кокетен в маскировъчни бермуди и бяла тениска. Той едвам домъкна тежката си пратка и я сложи на масичка до пробната за облекла. Стефан нетърпеливо зачака реда си и нервно пристъпваше от крайник на крайник.

Когато пристигна реда му, Щерев с охкане реалокира 10-килограмовия кашон с пречиствател за въздуха върху кантара, с цел да премерят тежестта му. След като уредът регистрира тежестта му, някогашният водещ го реалокира на бюрото на чиновниците, с цел да го опаковат. „ И адресант, и адресат – все съм си аз! ”, шашна чиновниците на „ Еконт ” Щерев.

После артистът изясни, че е дошъл с рейс, само че получил като подарък въздухопречиствател. Електрическият апарат сполучливо отстранява разнообразни алергени, нездравословни газове, бактерии и вируси, и поддържа оптимални равнища на мокрота на въздуха. Щерев не желал да мъкне по автобуси тежкия кашон, по тази причина решил да си го изпрати до софийския адрес. Доставката си щял да получи дни по-късно, като се прибере в столицата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР