Популярният водещ на най-гледания сутрешен блок у нас Антон Хекимян

...
Популярният водещ на най-гледания сутрешен блок у нас Антон Хекимян
Коментари Харесай

Година без избори за Антон Хекимян = пропусната година

Популярният водещ на най-гледания утринен блок у нас Антон Хекимян стартира в малкия екран като стажант преди 16 години, още когато е първи курс " Журналистика ". В един парещ летен ден през 2004 година той идва в bTV и получава късмет да оказва помощ на блока, най-много поради безкрайната почтеност, с която дава отговор на въпроса " Ти какво можеш да правиш? " - " Ми, нищо! ". Това показа самият той във връзка 20-я рожден ден на малкия екран. Бързо демонстрира репортерски гений и нюх към историята и най-въздействащия роман.

Но първоначално Хекимян даже не желае да озвучава самичък материалите си. С усмивка признава:

" Не съм можел, а и не съм желал да ги озвучавам, тъй като за мен всичко, което се случва в малкия екран, е извънредно отговорно, а аз въпреки всичко пристигам от Стара Загора, където мивките са " мийки " и така нататък.... Диалектът се усеща, което постоянно е мотив за насмешка, когато си на софийска територия. Макар че тогава всички софиянци говореха по доста друг за мен метод: " ходѝх ", " правѝх ". Сега се пречупих, в действителност, като вървя в командировка в някое обитаемо място, стартирам да приказвам като хората там, тъй като слухът ми е по-музикален. Но тогава, за мен, думата " година " си беше " годжина ". Слушах се, записвах се настойчиво, с цел да мога да схвана в действителност какъв е казусът. Разбрах го и го отстраних. Но в този момент, когато желая, влизам в който и да е диалектен район на страната ", споделя той.

" Не си ли изтощен? " е въпросът, който може да изкара Антон отвън релси.

" Аз не мога да бъда изтощен и по принцип не съм. Просто обичам това, което върша, и съм виновен към него. Когато, да вземем за пример, имам ексклузивен ефир, постоянно съм най-ентусиазираният и въодушевеният. Година без избори за мен е пропусната година - няма да има изключителни изнесени студиа, или пътешестване в страната, или диспути ", споделя той.

Когато става въпрос за изключително предаване и някои могат да кажат " Ей, в този момент, това тук е спомагателен запас, сила... ", Хекимян споделя: " Страхотно, супер, какъв брой часа ще е ефирът, за какво единствено два, а не три или пет " и целият нюзрум на bTV доста се забавлява с това.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР