Популярният в целия свят бенчмарк AnTuTu публикува рейтинга на най-производителните

...
Популярният в целия свят бенчмарк AnTuTu публикува рейтинга на най-производителните
Коментари Харесай

Huawei зае първите три места в октомврийския рейтинг на AnTuTu

Популярният в целия свят бенчмарк AnTuTu разгласява рейтинга на най-производителните смарт телефони за месец октомври, работещи под ръководството на операционната система Android. Списъкът е настоящ към края на месец октомври.

На първо място в октомврийската ранглиста се намира Huawei Mate 20, който сложи нов връх, с помощта на мощния процесор Kirin 980. На второ и трето място в рейтинга са класирани смарт телефоните Mate 20 Pro и Mate 20 X, които са основани на същия чип.



На четвърто място се намира Xiaomi Black Shark Helo (второ поколение). Веднага след него идва Xiaomi Black Shark (първо поколение). Тези два смарт телефона употребяват системата-върху-чипа Qualcomm Snapdragon 845, която даже клокната не може да се конкурира с фирмения Kirin 980 на китайската корпорация Huawei, създаван посредством 7 нанометров софтуерен развой.

Шестото място е за Meizu 16th, а на седмо в рейтинга на AnTuTu се намира OnePlus 6, излязъл на пазара още преди половин година.

На осмо място е Asus ROG Phone, един от най-хубавите геймърски смарт телефони с патентовано изстудяване. Деветата позиция е за Smartisan Nut R1 и топ-10 на AnTuTu завършва със смарт телефона Nubia Z18.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР